modellblogg

Aten och massor av förseningar...

Kategori: Modellandet

I söndags åkte jag till Aten för att jobba för Grekiska Marie Claire. Jag flög till München först och var väldigt rädd att jag skulle missa planet därifrån till Aten då planet var försenat. Men som tur var var även det andra planet försenat! Jag kom fram ganska sent och blev hämtad på flygplatsen och åkte till hotellet. Dagen efter blev jag hämtad 10.15 och åkte till studion. Det var riktigt fint, härligt väder, ingen snö(!) och bland detta en massa blinkande julpyntning.
Plåtningen gick väldigt bra och var väldigt rolig. Alla var jätte nöjda! Vi var klara runt nio och då åkte jag tillbaka till hotellet.
På tisdagen skulle jag bli hämtad 11.30 och därför gick jag upp lite tidigare, åt frukost och tog med kameran och gick en runda och såg mig omkring. Det var ca 16, 17 grader, skönt!
Sen var det bara hemresan kvar. Det blev inte riktigt som planerat. jag skulle varit hemma runt 9 på kvällen men kom istället hem kl 7 i morse.... Jag reste alltså i ca 20 timmar sammanlagt igår och i natt. Det var verkligen inte roligt att inte veta när eller om jag skulle få komma hem. Jag kunde inte heller riktigt koppla av eller sova då det hela tiden kom ny information. När jag kom hem gick jag direkt till sängen, sov en timme, och sedan var det bara att vakna för att gå till skolan och julavslutningen.

GLAMOUR

Kategori: Modellandet

Bilderna vi gjorde på Gotland i somras har kommit ut i franska Glamour nu!