modellblogg

Hemma!

Kategori: Allmänt

I onsdags kväll kom jag hem från London. Då har jag varit där i ca 3 och en halv vecka. De sista dagarna var min kompis där och vi hann hitta på massor med saker! Nu är det skönt att vara hemma lite och sen får vi se vad som händer.
Jag fick några fler bilder från plåtningen för kinesiska Femina som vi plåtade i London förra gången jag var där!
 

lite sånt där allmänt.

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag för Asos på förmiddagen, och jag var så trött. Det var nog inte riktgit min dag igår. Kändes som jobbet gick jätte dåligt och egentligen allt annat också. Jag var redan på lite dåligt humör och så stressade min bokare upp mig och sa att jag vad tvungen att flytta från lägenheten samma dag. Men helt plötsligt behövdes det som tur var inte längre. Min kompis kommer hit i morgon, och ska bo här i samma lägenhet som jag, så det var ju tur att jag kunde bo kvar... Det ska i alla fall bli riktgit kul! Jag har några dagar ledigt (hoppas jag) så vi ska shoppa och hitta på en massa saker och jag ska visa henne London :)
Här kommer lite mer bilder från Asos eftersom jag inte hade så mycket annat kul.
 

igår

Kategori: Modellandet

Igår hade jag en lååång dag i studion. Vi plåtade hela dagen för Stylist Magazine. När jag kom hem igår vid tio var jag så galet trött... Jag jobbade för Asos dagen innan och även i onsdags och tisdags. Idag fick jag äntligen en sovmorgon! 
Här är den häftiga studion på morgonen och innan den alltså fylldes med folk, lampor och blixtar, kläder, mat och mycket mer...
Tidningen skulle komma ut redan i oktober!
 

Femina China

Kategori: Modellandet

Jag hittade äntligen några bilder från plåtningen jag gjorde här i London i juni, för kinesiska Femina. Det är inte alla bilder men några av dem i alla fall! 
Photographer: Emmanuel Giraud

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag hade jag en casting klockan tio. Efter det tänkte jag turista lite och gick i lite parker och runt hela buckingham palace, utan att egentligen se något av det över huvudtaget... Dessutom var det avstängt på flera ställen på grund av OS, så det blev en väldigt lång promenad helt enkelt. Dock var det enda som blev bra på bild några söta ekorrar haha.
I morgon står jobb på schemat!

ny kamera!

Kategori: Allmänt

Jag har skaffat mig en en ny kamera. Älskar den! Den är liten och mycket smidigare än min stora systemkamera men ändå riktgit bra! Nu fotar jag därför allt och ingenting mest hela tiden. Här kommer lite bilder från de senaste dagarna i London. Som ni ser har det varit riktigt fint sommarväder varje dag sen jag kom, härligt!
 
       
 
 

London!

Kategori: Allmänt

I går, måndag, kom jag fram till London. Jag åkte direkt till lägenheten men när jag knackade på dörren var det ingen som öppnade... Där stod jag med två väldigt tunga väskor och ville bara lämna av all packning och ta en dusch. Istället fick jag åka till agenturen för att lämna av väskorna där och gå på stan några timmar tills någon var hemma i lägenheten och kunde öppna. Nu har jag nycklar som tur är.
 
Idag har jag jobbat för Asos vilket jag tror jag även ska göra på torsdag och fredag. Det börjar bli någon slags vardag. Att vara på samma ställe klockan 9 på morgonen, få hår och make fixat, plåta en massa looks och göra "catwalk video" för varje outfit. Sedan är det lunch två våningar upp, och efter en timme ska man vara tillbaka för att fixa till hår och make. Därefter plåta ännu mer och klockan 5 vara klar för dagen och gå hem. Jag gillar det. Att veta vart man ska, vad man ska göra, vem man ska träffa och hur länge man ska hålla på. Väldigt olikt alla andra plåtningar där man ofta knappt vet någonting alls i förväg. 

Några bilder från Asos.

packar...

Kategori: Allmänt

Håller på att packar för fullt! I morgon flyger jag tillbaka till London och jag vet inte hur länge jag kommer stanna, men gissar på några veckor i alla fall. Jag åker ganska tidigt till Kastrup i morgon och på tisdag ska jag jobba för Asos igen! Sen får vi se vad som händer. Nu måste jag bara lyckas få ner allt i väskan också...
En gammal bild från undercolors of Benetton plåtningen