modellblogg

Lite hästabstinens

Kategori: Hästar

Åå vad jag saknar hästarna nu. Först var jag i London ett bra tag, nu har ridskolan uppehåll och min sköthäst vilar, dessutom ligger jag hemma och är sjuk. Sist jag ens var i närheten av en häst var dagen innan jag skulle iväg (då jag flög av två gånger under samma pass... hehe), vilket var över en och en halv månad sen nu. Så nu måste jag snart få rida, eller åtminstone bara vara i stallet och mysa. Får köra ut till Martelli när jag blivit frisk och gosa lite! Kanske kan jag få rida något på riskolan också om jag frågar snällt :)                                               
 
 
 

HOME!

Kategori: Allmänt

Ja, nu är jag hemma. Tre timmar innan planet gick fick jag veta att jag kunde åka hem. Kanske bara för en litet tag dock. Men det är skönt att vara hemma! 
Hittade en bild från när jag kom hem från London förra gången och alla var hemma och det var underbart väder. Tyvärr är det inte lika fint nu...
 
 

Packar...

Kategori: Allmänt

Jag håller på att packa det sista. Har nämligen ett flyg klockan 14 idag (om mindre än 4 timmar), dock vet jag fortfarande inte om jag ska med det eller om jag ska stanna... Jag skulle få veta nu på morgonen hur det blev, om jag fick jobbet eller inte. 
Igår jobbade jag som sagt för Asos igen. Nu hade det varit väldigt skönt att komma hem, trots att det tydligen är skitväder hemma. Fast det klart jag vill jobba också. Vi får se helt enekelt!
 
 

work

Kategori: Allmänt

Jag som trodde jag skulle vara ledig i helgen hamnade idag på en plåtning för en tidning. Det var ganska många modeller så det har dock varit en ganska lugn dag, med mycket väntan. I morgon får jag i alla fall en efterlängtad sovmorgon och sen hade jag tänkt göra ingenting. Vila upp mig inför måndag då det blir mer jobb för Asos och sen får jag se om jag får åka hem eller om det blir jobb resten av veckan med. 
Har haft gigansitkt hår idag och jag undrar om det någonsin kommer bli normalt igen... Dessutom hade jag långa rosa lösnaglar och kronor och tiaror på huvudet. 

Jobb

Kategori: Modellandet

Idag har jag varit på lite castingar och nu är jag trött och helt slut i huvudet av någon anledning... I morgon ska jag jobba för Asos och det ska jag även göra på måndag. Sen har jag option på ett bra jobb resten av dagarna i nästa vecka. Hade ju tänkt åka hem på lördag... Så nu kommer jag hem antingen på tisdag eller nästan lördag istället. Hade varit riktgit skönt att få komma hem nu, men men. Jobba måste man ju. 
Såg att det redan kommit upp lite bilder på asos hemsida. Men då vi gör minst 20 per dag kommer det fler!
 
 
 

Sommar...

Kategori: Modellandet

Snart ska jag hem och då hoppas jag på fint sommarväder och en massa kul! Tennisveckorna börjar ju nästa vecka. Får se när jag kan boka biljetten till, verkar som jag har lite jobb på gång. I morogn blir det i alla fall mera jobb för Asos!

meraväskor.

Kategori: Allmänt

Jag har märkt att jag är väldigt bra på att köpa väskor! Har även börjat inse att jag nog har något slags behov av det... inte bra haha. 
 
Idag har jag alltså varit ledig, och det är jag även i morgon. Och för veckan som kommer vet jag inte alls vad jag har att göra, vet bara att jag hade lite jobb-options. Får se vad som händer helt enkelt.