modellblogg

Spela gitarr?

Kategori:

Innan var Anna här och intervjuade mig! haha, vi åt tigerkaka och drack varm choklad, mkt trevligt!

Har skrivit lite på mitt reportage ikväll, men av någon anledning fick jag en väldig lust att spela gitarr nu! Det var tyvärr ett tag sen... och det är lite sent för det nu, har lite huvudverk och borde nog sova. Så imorgon efter skolan tänker jag ta tag i gitarren och se om jag kommer ihåg hur man gör.. haha. Inte alls bra att lägga av sådär, de hänger ju på väggen i mitt rum, så jag kan ju inte direkt missa dem... Men jag har så mycket annat att tänka på. Tror jag skulle behöva en ny och riktigt bra gitarr för att komma igång igen! Kanske lite pepp från Anna också så att vi kunde börja spela lite tillsammans igen:)

TISDAG

Kategori: Allmänt

Jobbet igår var väldigt kul och jag tror det skulle komma ut redan i november! Och vilket hår!!! Vi hade stora affron och igår kväll lyckades jag få ut det ganska bra efter en massa schampo, balsam, inpackning och lite annat gojs.. Men det blev coola bilder i alla fall:) 

Idag hade vi provet i historia och jag kan inte säga att det gick särskilt bra... Nu är det träning Lovisa som gäller!

Snart drar jag till flygplatsen...

Kategori: Modellandet

Snart drar jag till flygplatsen och imorgon blir det plåtning för Damernas Värld. Tydligen var det i samma studio som där vi plåtade Rules by Mary! Hittade lite bilder från det idag:)



Ikväll får det bli Historieplugg på hotellet...

LÖRDAG

Kategori:

Historieprov på tisdag... Det blir en del pauser mellan pluggandet, det är inte precis det bästa jag vet det där med historia.

Nu när jag skulle lägga över lite musik till min nya dator hittade jag en massa bra som jag nästan glömt bort och inte lyssnat på på väldigt länge! Det är väldigt kul faktiskt och man kommer ihåg eller kommer att tänka på en massa saker när man hör dem:D




Men nu tror jag att jag borde få något gjort, jag ska följa med mamma och pappa på bio klockan sex, så innan det ska jag ta en runda med Elza och jag borde också läsa lite mer historia..

MINI PC

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag och mamma till Ängelholm och jag kom hem med en liten rosa dator! Väldigt praktiskt att ha när man ska ut och resa då den är väldigt liten och lätt:) Åker till Stockholm på söndag och då tänkte jag att jag kunde inviga den.

Nu måste engelskan göras klart inför redovisningen imorgon!

RAMLAR

Kategori:

Kul att jag gått runt (och gör det fortfarande) med den här låten i huvudet de senaste dagarna, och tänkte att jag skulle lägga upp den på bloggen! Just idag såg jag att Axelina hade gjort precis det samma! Men den är ju helt underbar och den har bara blivit bättre efter spelningen i Göteborg! Nu längtar jag bara till nästa spelning. Om någon vill följa med mig då!


NU BLIR DET TRÄNING

Kategori: Allmänt

Friskis & Svettis är grejor det!

HELGEN HAR VARIT SÅ BRA!

Kategori: Allmänt

I fredags åkte vi upp till Göteborg! När vi var framme började vi vandra mot lägenheten i det fina vädret! Vi tog många kaffepauser, men tillslut kom vi fram!

Håkan började spela klockan åtta på Liseberg och vi kom dit lite senare än planerat men som tur var inte för sent, för tydligen var det många som inte kom in överhuvudtaget...
Det var så bra! Vi saknade "En vän med en bil" lite, men annars var det helt perfekt och det blev en underbar kväll!

I lördags åt vi en väldigt god frukost på Egg & Milk! Sen drog jag, Anna och Lovisa ut på en liten shopping runda på stan! På kvällen blev det middag på en Italiensk restaurang och sedan gjorde vi skumma charader hela natten! Så kul!

Tack för en underbar helg:)

GÖTEBORG!

Kategori: Allmänt

Då bär det av till Göteborg imorgon då! Jag, Anna, Lovisa, Fanny och Axelina tar tåget imorgon 13.37! Vi ska sova i Fannys lägenhet och det ska bli jäkligt kul!

Imorgon kväll blir det Liseberg och Håkan Hellström! På lördag blir det shopping, Laserdome, middag och andra treevliga saker! Och på söndag drar vi oss hemåt igen. Men ååh vad jag längtar!

Nu måste jag verkligen komma igång med packningen!

Nya Cosmo!

Kategori: Modellandet

Idag kom nya Cosmo ut! Jobbet som gjordes i Åhus;) Tycker det var riktigt fina bilder.

Med lite glans-effekt till höger där;)! Får duga så länge.

PHOTOSHOP

Kategori: Allmänt

Photoshop är ett väldigt bra tidsfördriv! Ibland är det positivt och ibland inte lika positivt. Man fastnar alltid lite för länge, när man egnentligen har lite för mycket att göra...


Jag och storebror! Gjord av mig och storebror!


Axelina/Rebecka

TACK!

Kategori: Allmänt

Igår vad jag verkligen förkyld så det blev ingen träning denna veckan heller! Men jag känner mig bättre idag, så nästa vecka blir det hårdträning;) Det har blivit alldeles för sena kvällar på sistone och jag har somnat i soffan varje dag nu efter skolan. Om jag ska bli av med förkylningen så måste jag ta och ändra på det nu och gå och lägga mig i tid ikväll! Imorgon måste jag också ha krafter till att få ihop en krönika!

Idag knackade det på dörren och där utanför står mina kära vänner Fanny och Axelina! De kom med ena delen av min present:) En tavla på oss tjejer (Alla är dessvärre inte med). Men hur som helst är den väldigt fin och jag ska hänga den över min säng tror jag!:) Tack så jätte mycket!!!

Då var helgen slut, igen

Kategori: Allmänt

Igår kom Anna till mig klockan tolv och vi satte igång direkt med maten! Det gick lite sisådär till att börja med.. Med lite stress, ingen kunskap om hur man lagar mat och lite allmänna problem så som ägg på golvet och piroger, kändes det till en början helt omöjligt. Men det blev ganska bra tillslut! Allting blev faktiskt väldigt gott, jag är stolt=) Tack så jätte mycket för de fina presentera och för att alla kunde komma! det var väldans trevligt.

Nu sitter jag med en kopp te och försöker koncentrera mig på engelskan som ska vara klar tills imorgon. Jag håller på att bli förkyld, och förmodligen blev det inte bättre av simningen i fredags.. Nu har jag en tuff vecka framför mig med mycket läxor och därtill har jag och Lovisa bestämt oss för att sätta igång med träningen igen! Nu längtar jag som tusan till den 18e då vi tjejer sticker till Göteborg för att kolla på Håkan!!!

Födelsedagskalas

Kategori: Allmänt

På lördag ska jag och Anna ha vår middag för att fira oss så här lite i efterhand. Så imorgon efter skolan åker jag, mamma och Anna till Ängelholm och köper en massa mat! Vi ska också kolla på dator=D Men nu måste jag försöka göra engelskan. Hej svejs