modellblogg

Min jul

Kategori: Allmänt

JULLOV

Kategori: Allmänt

Det blev inget med Kanarieöarna utan jag fick ta del av vår fina julavslutning idag. haha. Jag har nyss skickat mitt sista arbete så nu är jag ledig. Det känns helt underbart! Efter skolan gick vi och fikade lite och efter det gick jag och Louise en runda med hundarna eftersom vi ska passa hennes Sissi i en vecka i början på nästa år. Det gick väl sådär eftersom Elza blir helt galen när hon träffar andra hundar. Lilla Sissi blev såklart rädd för mitt stora lurviga monster. Men jag hoppas de kommer lära känna varandra och att Elza kan vara lite lugnare...
Imorgon ska jag, Anna, Lovisa och Axelina till Helsingborg för att vara "modell för en dag" haha, känns lite konstigt det där... Men det blir ju en helt annan grej:) Det ska nog bli riktigt kul! Efter det drar vi till Väla och handlar julklappar!
På söndag kommer bror hem och sen är det snart jul! wiii jag har jullov:D

SNÖ / KANARIEÖARNA

Kategori: Allmänt

Det är alldeles vitt utomhus och det börjar kännas lite juligt. Nu närmar det sig verkligen lovet och idag var vår sista riktiga skoldag. Imorgon blir det volleybollsturnering hela dagen och på fredag är det julavslutning.
Fick nyss en option för ett tidningsjobb som ska plåtas på Kanarieöarna. I så fall ska jag flyga imorgon så jag får väl hoppas att vi snart får ett besked. Men det hade ju inte varit fel med lite sommar mitt i vintern:)

Igårkväll

Kategori: Allmänt

Vi är äntligen klara med filmandet till vår film! Nu är det bara redigering och textning kvar vilket tar tiiiid! Men Rebecka är grym på att texta och på att inte bli för upprörd när datorn hänger sig och inte svarar hela tiden...
Igår var jag, Fanny och Lovisa hemma hos Rebecka. Rebecka satt framför tvn och gapade när Rabih var på tv, Lovisa o Fanny vet jag inte riktigt vad de gjorde eftersom jag satt av någon konstig anledning och för ovanligheternasskull och drack cola och lirade CoD :O Haha
Väldigt impulsivt stack vi sedan till Madison. Det var skoj!:) snart ska jag på bio och sedan går jag upp till Fanny och snackar lite skit med mina poolare=)

Cosmopolitan för 7e gången

Kategori: Modellandet

Igår fick jag nya Cosmopolitan in slängd på hall golvet:) Tidningen kommer ut den 15. Bara disco nuförtiden. Jag tyckte om bilderna väldigt mycket i alla fall!
haha det syns inte direkt men på de här bilderna står jag och skakar och och det rinner tårar längs kinderna. Fläkten blåste så fruktansvärt kall och mycket luft. Men vi hade ändå kul jag och Maria och alla andra:)

FILM PÅ GÅNG

Kategori: Allmänt

Jag tänker nog låta bilderna tala för sig själva, men kan kanske bara säga att vi gör ett skolarbete och det vi ska göra film av är Macbeth. Jag kan också lägga till att vi får en hel del ledigt från skolan vilket är gaaaanska skönt!