modellblogg

I onsdags ...

Kategori: Modellandet

I onsdags när jag kom till Stockholm så ösregnade det och jag fick ta mig med resväska och allt till Operan! Vi tillbringade hela dagen där och jag tror att vid åtta tiden började visningen! På Torsdagen var jag ledig och då gick jag runt på stan lite med Emilia. I Fredags blev det en väldigt lång dag! Vi lämnade Stockholm för att åka ut i skärgården klockan nio och jag kom hem till lägenheten igen klockan tolv på natten! Men det var väldigt kul och bilderna blev riktigt bra! Sen var det tre visningar på NK igår. Och nu är jag hemma igen, och imorgon är det dags för skola..

NK visningen på Kungliga Operan


SKOLA/JOBB/&SÅNT

Kategori: Allmänt

Idag var min första riktiga skoldag efter sommarlovet. Och oj.. nej det var inte kul, jag har fortfarande ont i huvudet efter tänkandet.

Imorgon Fyller Anna år och jag åker till Stockholm. Så grattis i förskott Anna:)
Jag ska jobba imorgon och på lördag och kanske något mer där emellan också. Men jag kommer i alla fall hem på söndag. Jag ska gå Nk visningen som vad jag har förstått ska vara på Stockholms operan imorgon och sedan i butiken på lördag. Som tur var är det inte jätte tidigt imorgon, men jag ska ändå försöka gå och lägga mig lite tidigt, jag är trööött.

Sen har jag fått ett kontrakt från IMG hemskickat idag som består av en tjock hög papper på franska och engelska som vi på något sätt måste gå igenom och se vad vi ska göra med det...

Igår kväll ...

Kategori: Allmänt

Igår kväll firade vi mig lite och hade gäster och mat och åt ännu mer tårta:) Idag gick jag upp i tid så att jag skulle hinna övningsköra lite med min farbrors bil innan han körde hem. Så jag och mamma tog en sväng och det var jätte kul:) Nu hoppas jag att han snart kommer hit igen så att vi kan köra mer, vi har ju som sagt bara en automatare...

Imorgon bitti ska jag till Köpenhamn och jobba. Sen blir det skola på tisdag men på onsdag blir det jobb i Stockholm och jag kommer inte hem förens på söndag. Ingen jätte bra första vecka i skolan kanske, men det blir rätt skönt att slippa den ett tag till!

FRIIDROTT...

Kategori: Allmänt

Jag plockade fram videokameran här innan och hittade ett kassettband med lite filmat från olika Höjdhoppstävlingar. Det var väldigt roligt att se och jag blev lite sugen på att börja igen faktiskt. Det var riktigt kul att tävla och det gick ju ganska bra också:) På Götalandsmästerskapen när jag var 13 år klarade jag mitt personbästa, 1.55. Men det var ju ett tag sen... och tjejer i min ålder nu hoppar ganska mycket högre än det.

Med det sagt så ska jag ta sova nu. Imorgon får vi gäster och ska fira mig, så jag får väl gå upp inte allt för sent och åtminstone plocka lite från golvet på mitt rum. Det är ganska stökigt, som alltid... men men.

Godnatt

17 ÅR!

Kategori: Allmänt

Idag fyller jag minnsan år! Imorse fick jag världens finaste tårta av Fredrik och Ingrid, en pudeltårta! haha:) Sen fick jag massa annat fint också! Bland annat klockan jag valde ut igår:)


"Pälsen" smälte tydligen lite, men den var väldans fin ändå, och god:)

DAGS FÖR SKOLA

Kategori: Allmänt

Då var det inte många timmar kvar på sommarlovet då. Imorgon börjar andra året på gymnasiet för mig, och det känns... inte jätte kul. Det blir lite nya lärare, nytt klassrum, nya elever, nytt schema och några nya ämnen, så förhoppningsvis blir det nya till det bättre! Åtminstone blir det lite variation! 

Innan vi börjar imorgon ska jag och några kompisar äta lunch tillsammans! En bra avslutning på Sommarlovet tycker jag:) Och på fredag fyller jag år! hihi

BORTSPRUNGNA JEANS

Kategori: Allmänt

Hur lyckas man slarva bort ett par jeans egentligen? Det är mina en-gång-i-tiden-svarta Acne jeans som är försvunna. Så typiskt ju. Så om det är någon som har sett dem så får ni gärna höra av er! hähä

HEMMA

Kategori: Allmänt

Igår kväll kom jag och Anna hem från vår lilla resa. Vi har varit turister och gått på Naturhistoriska riksmuseét och på Cosmonova. Vi har shoppat, ätit en hel del mat, mjölkat kaffebryggare, legat framför Tvn och latat oss och mycket mycket mer!

SEMESTER!!!

Kategori: Allmänt

Imorgon flyger jag och Anna till Stockholm! Vi ska bo i Vincents lägenhet och vi åker hem igen på Söndag. Det ska bli riktigt skönt att göra något kul så här innan skolan börjar! Håller just nu på att packa, och får bara hoppas att jag inte glömmer något.

Nu blev det inget jobb för mig alls den här veckan! Det är inte ofta jag är i Stockholm helt ledig, så det ska bli riktigt kul med lite semester, hoho.

Längtar faktsikt tills att klockan ringer! Så hej och godnatt!

Tidig morgon ...

Kategori: Allmänt

Tidig morgon imorgon. Det är sista bilden för Japanska Vouge som ska plåtas. Jag har några timmar i Stockholm innan jag ska vara på Berns, så jag får försöka sysselsätta mig själv undetiden. Om ungefär fem timmar ringer väclarklockan, så nu säger jag godnatt.  

FIFTH AVENUE SHOE REPAIR

Kategori: Modellandet

Idag har varit en lång dag i Köpenhamn. Jag har gått en visning för  Fifth avenue shoe repair. Efter lite förseningar, tåg och ersättningsbussar är jag äntligen hemma. Och jag har redan kunnat se visningarna på Copenhagenfashionweek.dk !

Till på köpet har jag fått alldeles för mörka ögonbryn.... pust

Här är bilderna från dagens visning

COPENHAGEN FASHIONWEEK

Kategori: Modellandet

Nu är det modevecka i Köpenhamn och jag ska dit imorgon för att gå en visning för Minimarket. Jag kommer hem imorgonkväll men ska tillbaka igen på fredag! Sex timmar tills jag ska gå upp, så nu tror jag att jag borde ta och duscha och sen måste jag sova.

Visningen

Kategori: Modellandet

Nu är jah hemma igen! Vi blev tvugna att byta flyplan eftersom det var något fel på det första. Därför blev det en timmes försening. Men nu är jag i alla fall hemma. Visningen gick bra och det var väldnas skoj också:)

Mina fyra timmar i Stockholm gick ganska snabbt. Kollade runt lite överallt och hittade lite grejor till mig själv, dessvärre hittade jag inte kavajen till Lovisa ..



Visningen kan ni se här