modellblogg

TILL HUVUDSTADEN

Kategori: Modellandet

Imorgon bitti flyger jag till Stockholm. Jag ska gå en visning för Odd Molly! Jag kommer fram ganska tidigt och har ungefär 4 timmar i Stockholm innan jag måste vara på Grand Hotel. Så jag får väl se vad jag hittar på undertiden... Visningen är inte förens kl 22 så jag får stanna i modellägenheten under natten. Kommer tillbaka på söndag eftermiddag! Tydligen visas visningen direktsänt på Odd Mollys hemsida.

18 ÅRS MIDDAG

Kategori: Allmänt



Igårkväll hade Axelina (lite i efterhand) sin 18 års middag. Det var en väldigt trevlig kväll med god mat och roliga människor:) Av mig, Fanny, Anna, Lovisa, Rebecka och Louise fick Axelina två presentkort till Göterborgs operan. Hoppas hon blev glad:)

IKVÄLL

Kategori: Allmänt

Snart ska jag cykla ut till Lovisa och vi ska sen cykla vidare till Anna. Senare ska vi förmodligen cykla hem till Amanda och träffa Louise och lite annat folk gissar jag. Nu måste jag käka och sedan packa ihop lite prylar och sen ge mig iväg.

HIGH HEELS

Kategori: Allmänt


I Italien köpte mamma de här skorna till mig:) Jag hade dem på mig på plåtningen i Åhus för Cosmopolitan vet jag. Inte för att jag kommer ha de till vardags direkt, och inte på fest för den delen heller. Men det är bra att ha när man ska träffa kunder och till att träna i. Sen är de väldigt snygga också!

Några sista bilder från Italien.

Kategori: Allmänt

I´M HOME

Kategori: Allmänt

Då var man hemma i lilla Båstad igen. Ganska skönt faktiskt. Fast jag kommer sakna det Italienska vädret. Det kändes ganska trist  när man kom till Sverige och det åskade och regnet bara öste ner... 

Men nu ska jag göra allt som jag har saknat när jag var iväg, framförallt vara med mina vänner en massa:)

Bilder från Italien

Kategori: Allmänt

Problem! Photoshop fungerar inte på min dator alls.. stort problem! Fredrik får ta och hjälpa mig med det när jag kommer hem. Så nu blir det bara lite blandade bilder från resan, tagna med min kompaktkamera...


Riva del Garda


Blev visst lite fel, hinner inte ändra nu. Men i vilket fall som helst så är det en bild från Florens!


Bild från idag. Det var så fint med bergen i bakgrunden!



Igår var vi i en liten stad som jag inte minns namnet på... När vi satt och åt pizza kom det plötlsligt en massa folk, och rätt som det var bev gatan till en livsfarlig lådbilsbana. Haha, det gick väldigt fort så vi kunde inte riktigt fånga dem på bild.

Varma Italien!

Kategori: Allmänt

Just nu är vi i Florens. Jag och mamma har varit inne i stan idag och det var så varmt... Häromdagen var det över 40 grader. Helt galet! Innan när vi var vid kusten var det mer okej, då kunde man bara slänga sig i havet när det blev för varmt, men här inne i landet, i Toscana, får man försöka stå ut. Haha, det låter inte så kul, men det är riktigt härligt här! Ibland är det lite för varmt och lite för mycket mygg, med i övrig är det underbart!

Jag och pappa åkte in till Venedig en dag. Det var väldigt fint och väldigt varmt, fast vi gick lite vilse i alla smala gränder.

Det första vi såg av stan från båten var gigantiska Sisley- bilder som typ täcker en byggnad. haha, det var ganska häftigt.

MUSIC

Kategori:

Nu när vi har åkt en massa de här dagarna har jag lyssnat på väldigt mycket musik och funderat lite, försökt komma fram till vilken låt som är bäst. Det är svårt, det finns ju så mycket bra. Hittar man en favorit så lyssnar man på den hela tiden, och sen är den inte lika bra längre. Finns många sådana exempel. En låt jag tycker är väldigt bra nu men som jag vet att jag snart kommer tröttna på är Restaurant med The Thrills. Men om jag ska säga en artist som är den bästa, som jag har lyssnat på väldigt länge, och som jag aldrig riktigt kommer tröttna på, måste det vara antingen The Cure eller The Shins. På något sätt är de ganska lika varandra men jag tror jag väljer The Shins om jag måste.

Om jag sen ska välja en låt tror jag att det får bli Phantom Limb. Dels för att det var den första låten jag hörde med dem och för att den är väldigt bra, men också för att jag märkte att alla deras musikvideor är ganska konstiga och detta var den mest normala, haha. Så tänk inte för mycket på den utan lyssna på låten!

Phantom Limb med The Shins

Österrike

Kategori: Allmänt

ja, då var vi i Österrike då! Lite roligare än Tyskland i alla fall. Imorgon kommer vi till Gardasjön i Italien! Det ser jag fram emot!

Här på en ställplats nära Insbruck fanns trådlöst internät, så jag ligger och slappar framför datorn med en RedBull just nu. Vet ju aldrig när jag får tillgång till Internet och musiken jag inte har på Ipoden igen.. så jag får passa på.

Tisdagskväll

Kategori: Allmänt

I tisdags kom jag hem från Stockholm, jobbade ju i måndags! Bilderna ska komma upp på Åhlens city i slutet av månaden. Jobbet var riktigt roligt, vi var fyra modeller som mest bara hoppade runt på alla bilder. haha.

Senare på kvällen kom Anna hem till mig, vi skyndade oss som tusan och sen kom också Lovisa och Axelina:) Efter regnet gick vi ner till hamnen. Där var fullt med folk och vi träffade Louise, Fanny, Fannys bror Jocke och tre vänner till honom. Alla tio åkte ut med en liten motorbåt och la oss utanför stranden där Rix fm festivalen skulle vara. Det var väldigt trevligt. Hela kvällen var jätte skoj och det var en bra start på tennisveckorna för många och en bra avslutning för min del. haha



Jag vågade inte dra med min systemkamera ut på havet, så jag fick inte så många eller bra bilder. Men de här får väl duga. 

Italien

Kategori: Allmänt

nu har jag precis kommit hem, imorgon åker jag faktiskt mot Italien... och jag är väldans trött nu så jag får skriva mer om kvällen någon dag då jag har internt. nu ska jag sova! tidigt imorgon! Godnatt

Jobb imorgon

Kategori: Modellandet

Imorgon börjar tennisveckan i Båstad och då sticker jag härifrån, hehe. Jag ska upp till Stockholm igen och jobba. Det är en plåtning för märket Rules by mary. Jag åker hem igen på tisdag förmiddag och sedan är det rix fm festival på kvällen! Jag ska försöka hinna till Acne-butiken när vi är klara imorgon och köpa ett par jeans. Kanske tar en sväng till American Apparel, Weekday, Monki eller kanske Zara också. Man får ju passa på!

Nu var klockan visst ganska mycket och jag ska upp tidigt imorgon, så jag tror jag får gå och lägga mig snart.

Godnatt

Premiärbad

Kategori: Allmänt

Idag har jag premiärbadat faktiskt! Jag, Anna, Lovisa och Fanny låg på stranden nedanför Anna idag ett tag. Det var riktigt varmt i vattnet, härligt! Klockan fem började Anna jobba och då cyklade vi andra också hem.

Nu ikväll kom Lovisa till mig och  vi cyklade upp till torget och träffade Anna som var där och sen kom även Fanny och Robin. Vi käkade glass och satt där och snackade lite. Mycket trevligt.

Imorgon är det invigning för tennisveckorna och Anna och Lovisa kommer hit klockan tolv. Vi får väl se vad som händer i Båstad då!

Igårkväll

Kategori: Allmänt


Lovisa och Cissi





Mina nya skor jag köpte i Stockholm








Anna och Louise


Anna var duktig på att klättra i klätterställning, men hon fick lite problem med att komma ner


Kräftor & vattenkrig!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag sticka iväg till Louise och träffa henne, Anna, Lovisa och Potte. Vi ska ut i Båstad lite och sen blir det kräftor ikväll! Tydligen ska vi också ha vattenkrig, hoho. Det blir nog kul!

Hejdå

Äntligen hemma

Kategori: Modellandet

I måndags började Stockholms modevecka by Berns. Som planerat gick jag Islaet visningen första dagen, och efter det skulle jag flyga hem. Men nej då blev jag bokad till Hope visningen på tisdagen och därför fick jag stanna i två nätter i Stockholm istället för ingen! I måndags när jag var på en liten shoppingrunda för att handla lite grejer så att jag kunde klara mig ända fram till onsdagen, så ringde stockholmsgruppen och då skulle jag även gå Whyreds visning.

Jag och Amanda delade hotellrum första natten och på kvällen gick vi ut några stycken och satte oss i en fin park och åt lite dyr mat! Väldigt dyr faktiskt...

På tisdagen gick jag alltså Hope visningen vilket var en riktigt häftig visning! Men det var då mina hemska blåsor kom till. Efter visningen fick vi springa bort till Wyredbutiken där vi var några modeller som skulle mingla runt i butiken med deras snygga kläder på. När det var klart åkte jag till modellägenheten och vilade mina fötter och soov.

I onsdags var det plåtning för japanska Vouge tillsammans med Frida. Vi var klara ganska snabbt men mitt flyg gick inte hem förens halv tio. Så jag vandrade runt lite överallt i storstaden tills det var dags att börja bege sig hemåt. Var hemma ganska sent igår och då var jag väldigt trött och jag hade helt glömt bort plåtningen för Cosmopolitan jag skulle göra idag. Så i morse var det dags att stiga upp tidigt igen och åka till Åhus av alla ställen. Vi plåtade på stranden och höll på hela dagen.

Nu är jag fruktansvärt trött och ska bara ta bort sminket, får duscha imorgon, och sedan sova. Länge!

 Bild från Hope visningen

Alla visningar finns på Bon Magazine