modellblogg

HOME

Kategori: Modellandet

Igår kväll kom jag hem till Båstad. Riktigt skönt att vara hemma! Jag har haft jätte kul, både i Stuttgart, Paris och på Gotland.
På Gotland skulle vi plåta franska Glamour, men nästan hela teamet var svenskt. Vi bodde och plåtade på Fårö. Jag kom dit i fredags kväll/natt och på lördagen skulle vi upp och göra den första storyn som var underkläder och det gjorde vi i ett fint gammalt hus som låg precis bredvid huset vi bodde i. Bilderna blev riktigt fina och de skulle komma ut i början av november. Den andra storyn gjorde vi i söndags och det plåtade vi bland raukarna. Det var hippie-tema och jag hade en jäkla massa kläder på mig och stod ute i solen hela dan, men som tur var blåste det ganska mycket. O alla turister som var där fotograferade oss nästan mer än raukarna. haha
Tidningen skulle komma ut i december.
Några i teamet tog en del bilder undertiden vi jobbade och jag skulle få dem till min mail. Skulle vara ganska kul att se.
Så här såg jag ut i söndags efter hippie-plåtningen

Sista kvällen i Paris

Kategori: Allmänt

Min sista kväll i Paris tillbringade jag med Tilda vid Eiffeltornet. Vi satte oss i parken och åt baguette medans det blev mörkt. Det var väldigt mysigt, och jag fick se ljusshowen innan jag åker hem! Vi stannade till lite efter elva och då var det riktigt mörkt och det var jätte fint. Det var så varmt och så fint. Kändes riktigt tråkigt att jag ska åka hem imorgon. Inte blev det bättre att de spelade så vacker och sorglig musik heller.

PACKAR

Kategori: Allmänt

Det har gått så snabbt! Det var inte så längesen jag åkte till Stuttgart med stora packningen för att göra Hugo Boss Lookbooken för att sen åka vidare till Paris. Imorgon åker jag till Gotland för att jobba och på måndag kommer jag hem till Båstad. Då har jag varit borta i en månad. Men det ska i alla fall bli så skönt att komma hem! Saknar Båstad och alla människor som finns där väldigt mycket. Men jag kommer sakna Paris också! Ganska sorgligt att åka härifrån faktiskt. Men nu oroar jag mig mest för om jag kommer kunna få ner allt i resväskan. Jag hade stora problem när jag skulle flyga från Stuttgart till Paris och jag har ju köpt en del sen dess...

Min arbetsdag

Kategori: Modellandet

Idag gick jag upp tidigt för att gå runt hörnet och göra en testfotografering. Det blev fyra bilder tror jag och jag hade olika sminkningar på varje bild, men alla var lika galna. Med en himla massa färg, lösögonfransar och fjädrar och grejer. Klockan två var vi färdiga och då började jag direkt ta mig till visningen jag hade. Det var visningen med dem stora och tjusiga klänningarna jag hade testat igår. Alla hade fyra ingångar och visningen gjorde vi två gånger. Den var lite annorlunda från andra visningar för vi skulle först gå igenom en studio där dem filmade och fotograferade, sedan gick vi in i nästa rum där det stod en massa folk och tittade, och sedan tillbaka och ut igen. Sammanlagt åtta gånger. Efteråt fick vi gå ut i klänningarna och mingla runt med champagne och vara trevliga och bli fotograferade.
Jag i en av dem fina klänningarna, och fotografen(min påklädare) kom också med på ett hörn

BIO

Kategori: Allmänt

Igår var jag först på en casting, sen på vägen till fittingen åkte jag inom agenturen och hämtade lite fler setcards. Och sen fick jag testa en massa jätte fina, stora och säkert väldigt dyra klänningar. Fittingen började klockan två och tog ca en halvtimme. Efter det gick jag och köpte mig en islatte och satte mig och njöt i en park med min bok. Jag satt nog där i ungefär tre timmar. Så skönt var det.

Direkt när jag kom innanför dörren sa jag att jag ville gå på bio. Några minuter senare var vi på väg för att köpa biljetter till Shrek 4. Vi var inte helt säkra men hoppades innerligt att det var med engelskt tal, och som tur var så var det det! 3D blev det också. Jag tyckte den var bra!

GOTLAND

Kategori: Modellandet

Idag har jag jobbat! Först var jag på en casting och sen tog jag mig direkt till visningen. Det var fyra olika visningar under dagen och jag var tillbaka på hotellet vid nio. jag tror det gick ganska bra, några hemska skor och en blåsa på foten dock. Det var väldigt skönt att komma hem nu och äta lite, även om det egentligen är det enda jag har gjort idag. Skönt också att kunna sätta sig och läsa ifred utan att hela tiden ha en kamera riktad mot en.
Jag fick ett fax med morgondagens schema och jag har en casting och en fitting. Jag fick också vet att jag är bokad till Franska Glamour som ska plåtas på Gotland! Så jag åker dit på fredag istället för hem och åker hem därifrån på måndag kväll istället tror jag.

Nu måste jag bara orka mig in i duschen för att få tillbaka mitt hår!

FRANSKA ELLE

Kategori: Modellandet

Igår hängde pappa med på en del av min dag med lite castingar och vi hälsade på på agenturen. När vi skulle käka lunch hittade vi Elle med den storyn jag plåtade förra gången jag var här i Paris!

3e juli

Kategori: Allmänt

Nu var det färdig campat för i sommar för min del. Det blev tre nätter ute på campingen med mamma och pappa och hunden. Det var väldigt trevligt, men lite jobbigare att ta sig till och från alla castingar bara. Men det gick ju. Det har varit helt undebart väder, men för varmt för att springa runt på stan hela dagarna. Men så igår när jag skulle gå från bussen så kom regnet. Och likadant i morse när jag skulle gå till bussen.. Ösregn och åska. Men nu är jag tillbaka på hotellet och mamma och pappa har åkt vidare. Jag har en casting kvar idag, men annars blir det nog bara till att sitta inne och läsa...