modellblogg

Asos och mera Asos...

Kategori: Modellandet

Asos asos asos... Har jobbat varje dag för Asos och ska göra det även i morgon. Idag blev jag så trött i mina fötter men jag pallade mig ändå ut på stan efter jobbet för att köpa nya skor.
Tydligen hade de råkat dubbelboka mig i morgon så jag ska alltså vara i två studios samtidigt. Vi får se hur det går hehe...
På fredag blir det tidigt iväg till flyget. Men det är skönt att inte komma hem för sent och hinna med något den dagen med. Nu ska jag hoppa in i duschen och snart sova...

hästkunskap...

Kategori: Hästar

Förra veckan jobbade jag måndag- torsdag och nu blir det även några dagar i nästa vecka. Vi får se när jag kan åka hem. Innan den 4e måste jag i alla fall vara hemma. Jag ska nämligen upp till Strömsholm då min kurs, hästkunskap- hästskötare, börjar då. Jag ser väldigt mycket fram emot det, men jag är också lite nervös. Jag har inte ridit ordentigt sen långt innan jul eftersom jag varit borta så mycket och missat väldigt många lektioner... Och jag tror att jag ligger långt efter alla de andra vad gäller kunskap och allmän hästvana. Men men, man är ju där för att lära sig! Så idag sitter jag och läser lite i en av böckerna vi kommer använda oss av. Jag hoppas jag kan hinna med en ridlektion innan jag ska dit, för att komma in i det lite!
Sen får vi se om jag får åka hem i lugn o ro den 5e eller om det blir att stressa direkt till Paris... ;)
 
 

På väg till London...

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på tåget på väg till Kastrup. Ska jobba i London i morgon och fram till torsdag.

I Torsdags var jag i Stockholm och plåtade Sofies mode som ska komma ut någon gång i februari. Det passade väldigt bra då min bror fyllde år dagen innan så jag hann även fira honom lite!

Sen får vi se om jag åker hem igen till helgen och kanske åker till Sri Lanka? Eller om jag stannar kvar längre.

Snart hemma...

Kategori: Modellandet

I morse lämnade vi den vackra ön.. Planet från Male blev två timmar försenat vilket gjorde att jag missade mitt nästa flyg och kunde inte ta mig till Barcelona. Och eftersom jobbet var i morgon bitti och det inte fanns något annat flyg fick jag istället flyga tillbaka till Kastrup... Synd men också lite skönt. Och i stället fick jag en option för ett annat jobb då jag skulle åka till Istanbul i morgon. Vi får se! Nu sitter jag i alla fall på tåget, som jag som tur var hann med :)

Underbart!

Kategori: Modellandet

Här är verkligen helt underbart! Kan inte riktigt förstå att jag är här. När vi äntligen kom fram till Maldiverna efter en jobbig flygresa skulle vi på nästa flyg för att komma ut till ön vi bor på. Men detta var ett litet plan som startar och landar på vattnet. Så häftigt!

Igår badade vi när vi kom fram och på kvällen filmade vi lite på en kritvit strand i solnedgången. Idag ska vi jobba hela dagen. Bara synd att man måste åka härifrån i morgon...

På väg...

Kategori: Modellandet

Igår kväll fick jag veta att jag skulle till Maldiverna idag! En dags jobb för något hårproduktsmärke är vad jag vet. Sitter på tåget nu och när jag kommer fram till Kastrup ska hela teamet mötas upp. Då får jag nog veta mer.. Vi kommer fram i morgon förmiddag och då hoppas vi får eftermiddagen ledig så man kanske kan hinna se någonting. Sen är det jobb på fredag och så åker vi därifrån på lördag. Jag fick dock veta i morse att jag åker därifrån direkt till Barcelona för en visning på söndag! Ska försöka ta lite bilder :)