modellblogg

Hoss intropia

Kategori: Modellandet

Hittade bilderna jag plåtade i Madrid för väldigt längesedan på Hoss Intropias hemsida. Här är några av dem och även en video från plåtningen!

Lördag

Kategori: Hästar

Var på en mysig långrunda med Telli idag i solen. Mysigt! :)

VOGUE HELLAS

Kategori: Modellandet

Hittade en av bilderna vi plåtade i Grekland på "Vogue Hellas" sida på facebook. Tidningen har alltså kommit ut nu och jag tror jag skulle få tidningen eller bilderna skickade till mig! Vi gjorde även ett "cover try" som hela teamet var jätte nöjda med, men tyvärr så blev det en annan bild på framsidan, lite synd. Men jag tror storyn i alla fall blev jätte fin :)

Hemma!

Kategori: Allmänt

Igår kom jag hem från München. Jag och min väska! jag gjorde en visning för Marc o polo. Det var nog det jobbet som varit minst jobbigt eller ansträngande. Jag var där vid 10 och visningen var inte förrän kl 10 på kvällen. Där emellan blev det mest bara en massa mat och vila ute på några sköna soffor i skuggan! Innan visningen kom en massa folk och det bjöds på mer mat, sedan var själva visningen och efter den var det efter fest. Vi var några som stannade för en drink men åkte sedan tillbaka till hotellet eftersom vi skulle upp tidigt för att flyga hem.

Även om jag varit hemma en dag eller två mellan Grekland, Berlin och München känns det som om det var väldigt längesen jag var här. Jag hann ju nästan bara hem, packa om väskan och vända. Det är riktigt skönt att vara hemma i alla fall, trots att det har regnat här hela dagen. I morgon ska jag få träffa lite saknade vänner och vi ska förmodligen ut på kvällen :)

Cosmo

Kategori: Modellandet

När jag var i Berlin fick jag hem nya Cosmopolitan med den fjärde och sista storyn vi gjorde i Costa Rica!

Vidare till München

Kategori: Modellandet

Igår kom jag hem från en vecka i Berlin, fick sova i min efterlängtade säng och laga riktig mat i ett kök :) Snart åker jag vidare till München för att göra en Marc o polo visning. Jag har dock knappt några kläder, skor, jackor, smink eller någonting, det ligger nämligen i min resväska. Igår när jag kom till Kastrup var det kaos där och alla väskor var försenade. Jag väntade i tre timmar, och sedan sa de att det kunde ta ytterligare tre timmar, så jag tog tåget hem och hopas att jag kan hitta rätt på min väska idag. Andra gången på två veckor som jag åker från flygplatsen utan mitt bagage...
Fick en bild på mailen av mina föräldrar som är i Italien på semester. Det är en bild från Benetton kampanjen som de hittade på stan!

Berlin fashion week

Kategori: Modellandet

Äntligen hemma efter en hård vecka i Berlin! Här kommer en massa bilder från de visningar jag gjorde och lite annat, orkar inte skriva mer nu. Nu ska jag nämligen njuta av att vara hemma en dag, för i morgon flyger jag till München.

Berlin...

Kategori: Modellandet

tar död på mig... Casting på casting på fitting på casting o regn o mera regn o tunnelbana o gå o gå o gå o gå o ingen sömn o ingen mat o mera regn o nu är jag ganska trött.