modellblogg

Mot Frankfurt

Kategori: Modellandet

Idag är jag hemma och försöker plugga undan lite. Jag har så sjukt mycket tills på fredag. Och snart åker jag till Frankfurt och kommer hem på natten till torsdagen. Så jag vet inte riktigt hur detta ska gå till. Kanske ska jag jobba torsdag, eller fredag, eller lördag också...

Men snart är det sommarlov. som tur är!
Jag ska som sagt till Frankfurt idag och jobba imorgon och på onsdag. Jag ska plåtas för ett tyskt märke som heter René Storck. Jag har också en option för Loréal på torsdag, eller fredag eller lördag. Men det får vi se. Därför får jag packa med lite extra kläder om det skulle bli så. Nu måste jag fortsätta med engelskan här.

sista fotouppgiften

Kategori: Allmänt

Idag var jag, Anna och Rebecka på skolans studio och gjorde vår sista foto uppgift. Det vi ska göra är reklam för en parfym och det var faktiskt väldigt kul och jag tycker det blev väldigt bra!


Ungefär någonting sånt här kommer det bli. Nu ska vi bara fotografera själva parfymflaskan och montera in i bilderna.
Anna & Jag idag

Nya Glamour

Kategori: Modellandet

Mamma såg precis att Stockholmsgruppen hade lagt upp två av bilderna jag gjorde i Stockholm för Glamour för ett tag sen på deras hemsida. Så det ska finnas i det nya numret av Glamour. Får väl gå bort och köpa den imorgon efter skolan och se resten av bilderna. 




Dessa sommar/bikini/strandbilder tog jag när det var vinter. Där jag stod var ett fönster ovanför där man såg den vita snön. Men nu vill jag ha sommar :)

Paris

Kategori: Modellandet

Nu sitter jag på hotellrummet och kom nyss hit efter dagens jobb. I morse kom en bil och hämtade mig här 8.15 och körde mig till studion. Det var en plåtning för franska Elle. Fem sidor, fyra bilder, 11 timmar.
På väg till studion fick jag se ganska mycket av vackra Paris! var lite svårt att ta bilder från bilen men jag fick i alla fall en bild, på Eiffeltornet!
De flesta i studion var Britter och då undrar man ju lite varför man flugit alla till Paris... men men, det var ju trevligt. Vi gjorde beauty bilder och på en av dem fick jag vara jädrans solbränd. Det såg lite kul ut. Fast nu är det bara äckligt med alla produkter i hår, ansikte o på hela kroppen. Därför tänker jag hoppa in i duschen nu! Jag följde inte med de andra för att gå ut och käka middag, ska ju trots allt upp vid 4.30 inatt. Så snart blir det sängen!
Det blev i alla fall fyra bilder som sagt och de ska komma ut i slutet av juni.