modellblogg

finska elle

Kategori: Modellandet

Jag var som sagt i Finland och jobbade i två dagar. På flygplatsen när jag skulle flyga hem hittade jag Finska Elle som jag plåtade för ett tag sedan. Jag visste inte när tidningen skulle komma ut, så det var bra tajming att den var ute nu när jag var där. Inte alltid man får se bilderna annars nämligen. Här är i alla fall några av bilderna!
 

Helsinki

Kategori: Allmänt

Ja, just nu befinner jag mig i Helsingfors! Jag har varit hemma och äntligen ridit lite och även firat att jag fyllt 20! Idag skulle jag först flyga upp till Stockholm och när vi skulle gå ombord på planet i Ängelholm så regnade det så otroligt mycket att det blev översvämmning och alla tog av sig skorna när vi skulle gå till planet... Nu är jag som sagt i Helsingfors och i morgon och på tisdag ska jag plåta för någon katalog. Därefter blir det några dagar i Stockholm innan jag åker hem för att packa om väskan och åka tillbaka till London!
 
Nu ska jag göra mig klar och sedan sova lite innan jag ska iväg till studion tidigt i morgon bitti!
 

semester...

Kategori: Allmänt

Det har blivit väldigt dåligt med bloggning den senaste tiden. Blir lätt så när man är hemma och tänker på annat och egentligen inte har så mycket att skriva om. Jag har i alla fall bland annat hunnit med några dagars seglarsemester i bohuslän, och sen har jag väl mest tagit det lugnt och haft en skön semester. Nu kommer jag stanna hemma ett tag till och ska fylla 20 innan jag tänkte dra tillbaka till London. Kanske blir det även en sväng till Stockholm först.