modellblogg

Fredag

Kategori: Allmänt

Tänkte mest bara testa göra ett inlägg från mobilen. Idag blev ännu mer ridning än planerat! och dessutom har det varit galet fint väder! Bra fredag helt enkelt :)

Och ännu en hästbild på fina Elfen jag bland annat ridit idag.

Hästblogg?

Kategori: Hästar

Detta börjar ju nästan likna en hästblogg... Egentligen inte det som var meningen. Men det är ju så att det är framförallt hästar jag sysslar med nuförtiden, när jag är hemma och inte iväg och jobbar. Men förhoppningsvis finns det väl dem som tycker det är kul att läsa om också! Idag var faktiskt enda dagen på hela veckan jag inte har ridit. Red i måndags och tisdags och ska rida varje dag i veckan framöver :) Hos min medryttarhäst, på ridskolan och sen ska jag även hjälpa till med en häst på ridskolan till helgen. Kul kul! :)
Godnatt!
Finaste Telli!

Film

Kategori: Hästar

Hade inte planerat att göra en film, men det visade sig att mamma filmade lite när jag red idag. Och jag tycker det är så kul att redigera film och musik så fastnar lätt i det... Så här kommer en liten film från idag mest för jag ville göra den :)
Godnatt!

Lördag

Kategori: Hästar

Oj vad mycket jag har hunnit med idag! Bland annat har jag och Telli ridit på stubben i det härliga vädret! Han var väldigt pigg och glad och tyckte det var jätte skoj att få springa lite! Det tyckte jag också :)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Att jag en lördagsmorgon går upp klockan 7 (!!!) händer inte så ofta kan jag säga... Nu är klockan snart 10 och jag har varit på yoga och nu har jag ätit frukost. Känns väldigt bra faktiskt! Nu ska jag snart köra till stallet och rida lite och jag hoppas att solen kommer stanna kvar :)
En bild från plåtningen jag gjorde i Tyskland för inte så längesen.

Hemma!

Kategori: Modellandet

Nu är jag hemma igen! Skönt! Hittade en backstage film från precis innan en av visningarna. (Jag har turkos klänning på mig och står näst längst bak) Snart ska jag få sova i min egen säng, och i morgon blir det träning och sedan stallet!

Dag 4

Kategori: Modellandet

Då var fjärde och sista dagen avklarad! Det gick bättre än förväntat, varken trillade, halkade eller snubblade med de hemska skorna! Nu är jag tillbaka på hotellet och ska snart börja packa!

Visningarna

Kategori: Modellandet

Här kommer lite blandade bilder från några visningar jag har gått här i Madrid!
Precis efter jag nästan trillade.. haha men det gick ju bra!

Dag 2 & 3

Kategori: Modellandet

Det blev inget bloggande igår eftersom internet tyvärr är ganska dyrt... Men precis som idag gjorde jag två visningar även igår. Håret på den första visningen igår, ja jag vet inte vad jag ska säga. Men framförallt gjorde det så fruktansvärt ont när de skulle sätta upp den, och dem fick stå tre personer och dra och slita hur länge som helst för att få till det, eftersom jag har så tjockt hår. Men det värsta av allt var att det visade sig att jag skulle ha hatt på alla tre outfits, alltså såg man inte uppsättningen ändå….

Idag gick första visningen bra och den andra gick väl sådär kan man säga. Var vääääldigt nära på att trilla men klarade mig precis och fick en liten applåd när jag fick tillbaka balansen. Haha. Dem skorna var inte att leka med. Jag vet att det är några ganska hämsta skor på en visning i morgon som jag inte ser fram emot. Men det får gå som det går!

 

Imorgon är alltså sista dagen och på tisdag flyger jag hem igen.

Dag 1

Kategori: Modellandet

Efter en fitting, en massa väntan och två visningar är jag nu klar för dagen och tillbaka på hotellet :) Visningarna går att se här! nu ska jag försöka duscha ur en massa massa hårspray och grejer och sedan ska jag sova. I morgon ska jag vara på plats 09.30 för visningar och fittingar.

Madrid!

Kategori: Modellandet

Detta inlägget skulle jag egentligen gjort på tåget när jag var på väg till Kastrup, men eftersom jag hade så dålig täckning så gick inte det... Nu är jag i alla fall framme i Madrid och det är så galet varmt, både ute och inne. Har precis varit på en massa fittingar och nu är jag tillbaka på hotellet. Jag delar rum med en annan tjej som jag inte hunnit säga hej till eftersom hon låg och sov när jag kom hem, så nu vågar jag knappt vara på rummet för att inte väcka henna. jag har fått ett schema inför de kommande dagarna och om jag har förstått det hela rätt så ska jag ha en fitting i morgon bitti och sedan en eller två visningar lite senare på kvällen.
I morgon ska jag gå upp i tid och ta en lång hotell frukost innan jag ska iväg. Så jag borde nog inte vara uppe för länge, men undrar bara hur jag ska kunna sova i denna värmen...
Nu ska jag i alla fall gå och köpa lite vatten så jag inte torkar ut!

Trääna

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis varit på gymmet! ja! jag har börjat trääna igen. Riktigt skönt att komma igång faktiskt! Jag har bara pratat med tränaren och gått igenom lite vad jag ska göra och hur det går till.
Nu ska jag snart käka lite lunch och sen ska jag dra till stallet och sen måste jag packa inför Madrid imorgon!
En gammal bild från tidningen Cover

Måndag

Kategori: Allmänt

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i detta inlägget, men kände ändå att jag var tvungen att blogga lite, vilket jag varit lite dålig på på sistone. Så jag lägger in en liten bild och skriver några rader :)
Idag har jag inte gjort så väldigt mycket, var ute på en härlig morgon promenad och sedan har jag varit i stallet och ridit.
Jag kan även tala om att på torsdag drar jag till Madrid för att gå lite visningar.
Hejsvejs!

Torsdag

Kategori: Hästar

Idag har jag vart i stallet mest hela dan. Först hos Telli och nu ikväll på ridskolan! Försökte mig på att knoppa Tellis man, blev väl sådär ;)
Mat?

Tyskland

Kategori: Modellandet

Här kommer lite bilder från jobbet igår som jag gjorde tillsammans med Maja. Några av bilderna har jag även snott från hennes blogg. Kom till studion igår vid 11 och tror vi var klara vid 6. Därefter åkte vi till hotellet och idag var jag hemma vid 2.
Nu är jag jätte trött!

Dååålig uppdatering!

Kategori: Modellandet

Varit ledig nu ett tag och har därför inte riktigt haft så mycket att blogga om. Det har i alla fall varit väldigt skönt att kunna ta det lite lugnt! Imorgonbitti flyger jag till Düsseldorf för att göra en plåtning, och kommer hem igen på onsdag eftermiddag!