modellblogg

Damernas Värld

Kategori: Modellandet

JUL JUL JUL

Kategori: Allmänt

Åh vad mys! Idag har jag bakat lussebullar som vi ska sälja imorgon på julskyltningen. De blev mycket goda också! hehe. Lampor och ljus överallt, och just nu luktar det saffran och glögg. mums:) Imorgon är det som sagt julskyltning och det kommer gå skit bra! Vi har massa fina vinster till lotteriet:) Så i trean åker vi till Montenegro! Absolut! haha! nåja. vi får se. Men någonstans kommer vi ju i alla fall! Hoppas jag!
Ingen direkt jätte julig bild, men den är ganska kul!


FOTO

Kategori: Foto



I onsdags på foto lektionen fick vi göra lite allt möjligt. Bl.a. Macro bilder och testa med olika ljus. Det var kul:) Nu har Fredrik lånat min kamera, men på söndag åker vi till Lund på julmarknad så då ska jag hämta tillbaka den. På lördag är det julmarknad i Båstad! Då ska vi allt få in mycket pengar:)

Jag hoppas jag hinner köra lite imorgon innan bilden ställs av på lördag. Annars blir det automatare över vintern! Nu blir det plugg. Hej då:)



LALALA

Kategori: Allmänt

Då sitter man som vanligt i sista stunden och gör läxorna. Just vad jag bestämde mig för att bli bättre på i måndags på utvecklingssamtalet. Men som tur är flyttades inlämningen och redovisningen till måndag istället för imorgon(då det istället blir prov för min del), men eftersom jag har fullt upp hela helgen, måste jag försöka komma så långt som möjligt på min bokanalys idag. Jag läste ut boken på tåget idag till Malmö, där vi var på studiebesök hos Kvällsposten. Det hanns också med en liten sväng på stan:)
Helgen är planerad med matlagning imorgon hos Rebecka innan vi ska vidare till Ängelholm för att se New Moon! Lite övningskörning hade jag också tänkt. På lördag blir det först filminspelning på dagen, och sedan Nisse-time med När & Fjärran spel på kvällen! På söndag fortsätter filminspelningen och på kvällen/natten blir det plugg.
Nu närmar sig jullovet och det är jag så fruktansvärt glad över! :)
Här var det två gamla bilder från tidningen Amica

Söndag

Kategori: Allmänt

Slö-söndag. Idag har jag sovit länge, övningskört lite, formaterat om datorn och inte så mycket mer. Jag hade planerat att läsa och borsta hunden också, men så blev det inte. Ingen bio blev det heller. Får ta o läsa lite innan jag går och lägger mig. Sen blir det bio i helgen och kanske nu i veckan också faktiskt!
Nu sitter jag och installerar o ladda ner alla program som har försvunnit. Men nu måste jag snart ta en dusch, lägga mig och läsa och sen sova, fast jag börjar inte förrän klockan 1 imorgon så det är rätt lugnt.
Under en av kaffepauserna på väg hem till Fannys lägenhet i Göteborg!

fredagen den 13

Kategori: Allmänt

Då var det helg igen! Armen ömmar från sprutan igår, men annars är allt bra. Idag sprang jag och Lovisa runt i Båstad och hämtade en massa gratis prylar från olika butiker. Det kändes lite konstigt men ganska kul att bara gå in och få massa fina saker, men tyvärr får vi ju inte behålla sakerna själva utan det ska vara vinster till vårt lotteri på julmarknaden!
Tyvärr blev det inget jobb idag och förmodligen inte heller på måndag. Lite synd tycker jag för det var båda jobb som jag verkligen ville göra. men men, så är det, ibland får man gå till skolan istället. 

Innan idag körde jag och mamma till Halmstad och jag körde en liten bit också faktiskt! Fast i hemmeslöv då:P Jag köpte en liten extern hårddisk och tänkte försöka omformatera datorn och se om den kan bli som den ska igen!
Lördag imorgon, MEN, klockan står på 8 och ska jag till skolan?:O Det är öppet hus, och av någon anledning, så är man "elevambassadör". Får väl se vad det innebär. Imorgon kväll blir det kanske fest och bio på söndag!

COSMO

Kategori: Modellandet

Igår blev det en väldigt lång dag. Vi plåtade till Cosmopolitans januari nummer som ska komma ut den 15 december. Det var jag och Maria båda från Stockholmsgruppen och detta var hennes första plåtning! Jag var trött och frös hela dagen men bilderna såg jätte fina ut!:) Jag kom hem ganska sent och idag har jag sovit länge! skööönt:) Idag jag har också kört lite med den nya bilen!
Cosmopolitan som plåtades i Köpenhamn

4:40

Kategori: Allmänt

Imorgon flyger jag till Stockholm och nu ska jag ställa mobilen så att den ringer 4:40 imorgon bitti. Känns inte jätte bra måste jag säga, så jag ska skynda mig i duschen nu och sen ska jag komma i säng och sova åtminstone några timmar! Jag ska ta med min engelska bok och försöka läsa lite. Sen blir det ganska sent men som tur är så är det helg sen och jag kan sova länge på lördag:) Och när jag har vaknat blir det körning med nya bilen!
God natt

MIN DAG

Kategori: Allmänt

När jag efter sådär en 50 minuter från det att mobilen började ringa gick upp, la jag märke till att det blåste, väldigt mycket. Inte nog med det, så blåste det åt helt fel håll med tanke på vart jag skulle. Jag käkade frukost och gick och gjorde mig i ordning. Jag bestämde mig för att gå till skolan för jag hade ingen lust att cykla i den motvinden ska jag säga. Webbdesign och min Båstad-hemsida var det första idag, och jag kom en bit men jag får se om jag lyckas få rätt på allt tills på tisdag. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska säga, för det hände inte direkt något... Men vi hade i alla falla projekt och företagande, sedan var det lunch, sen matte och sist Foto. Jag var tvungen att stanna kvar ett tag efter vi hade slutat för att fixa lite grejer och jag som normalt brukar vara hemma vid fyra när vi slutar tio i fyra, blev väldigt förvånad när det nästan var mörkt ute när jag gick hem, då var klockan lite efter halv fem. Kändes som om man verkligen hade varit i skolan hela långa dagen. När jag kommer hem får jag veta att jag är bokad till plåtningen för Cosmo på fredag. Sen hittar jag ett par Acne jeans som jag beställde för nån dag sen på bordet i en väldigt fin kartong  :) Nu har jag suttit med hemsidan ett bra tag och har bara lite krångel kvar nu som jag verkligen inte förstår... Men som sagt, jobb på fredag vilket tydligen blir väldigt tidigt på morgonen och jag är inte hemma förrän sent. Så jag behöver sova i natt.
God natt

STRESSIGT VÄRRE

Kategori: Allmänt

Var var alla idag egentligen? Anna, Rebecka, Louise och alla andra! Är det svininfluensan tro? Eller vad är det frågan om?
Efter skolan idag följde Lovisa, som typ var den ända förutom mig i skolan idag, med mig hem och vi gjorde varm choklad och tittade på TV. Hon måste ha haft lite problem med sina känslor av någon anledning... då hon var jätte rädd och skrek när vi tittade på "Ghost wisperer" och sen grät hon nästan av "Mannen som talar med hundar" haha

Oj vad stressigt det var nu då. Inte konstigt att alla blir sjuka när man har det så stressigt. Nästa tisdag borde vara en rolig dag eftersom Lovisa fyller år:) MEN! Vi har så fruktansvärt mycket som ska vara klart då! Så i och för sig är det kanske dagarna innan som blir jobbiga, men det är ändå tisdagen man inte vill ska komma, för då måste allt vara klart:O Film recension, Historia inlämning och redovisning, hemsidan ska vara helt klar och jag måste läsa en massa i min engelska bok. Har jag glömt något? Men vi ska säkert klara av att fira Lovisa lite också!;)
Idag har jag avklarat en redovisning och nu är jag klar med en uppgift i foto. Det känns väldigt skönt när man kan lämna lite bakom sig i alla fall.
Blir kanske jobb på fredag eller på måndag, annars vet jag bara att de närmsta dagarna ska jag plugga, köra bil, plugga, förhoppningsvis hitta på något kul med vännerna och så tänkte jag sova lite också:)

AFFRO-BILDERNA

Kategori: Modellandet

"Affro-bilderna" kommer tydligen ut i nästa nummer av Damernas värld. Den 24 november mer exakt! Det ser jag fram emot att få se! Jag har också tagit reda på att Japanska Vogue kommer ut i december.
Det var typiskt att det inte blev något jobb nu när man ändå var ledig. Men men, det kan ju vara skönt att ta ledigt från skolan också! hehe

STOCKHOLM S/S/A/W

Kategori: Modellandet

Vilka fina bilder det blev! Det var plåtningen vi gjorde i Stockholms skärgård för ett tag sen!
Det var kallt och blåsigt och det blev en väldigt lång dag, men vi hade jätte roligt och fint blev det:)

Tillbaks till skolan

Kategori: Allmänt

Att jag i förgår natt drömde en mardrömmar om skolan är väl ett tecken på att lovet börjar ta slut. Det kändes redan igår som om det var slut. Inte okej. Jag drömde att första dagen efter lovet skulle vi ha redovisning, vilken nästan är sant då vi ska ha det på tisdag. Men jag hade inte förberett mig ett dugg. Det var faktiskt en väldigt hemsk dröm.

Idag har jag bestämt mig för att komma en bit i min engelska bok, göra lite av svenskan, kanske städa lite i mitt rum och borsta lite på hunden. Jag är väldigt bra på att få panik, stressa och ha allt jag måste göra i huvudet, vilket gör att jag inte får så mycket gjort. Tror jag måste lära mig att ta det lugnt och ta en sak i taget så att jag faktiskt kan få något gjort. Pappa säger att jag måste lära mig att skita lite i skolan. haha, skönt att det är på det hållet ju.

På lovet följde jag med mamma och pappa på en liten höstlovs semester till Öland. Sen har vi i princip köpt en bil som vi nog ska hämta nästa helg:) Så nu ska det köras!