modellblogg

Tyskland imorgon

Kategori: Modellandet

Då ringer klockan väldigt snart... 03.45. Jag ska nämligen till Tyskland i morgon vilket jag fick veta i kväll runt åtta. Jag ska göra ett jobb för Deichmann skor och plåtningen är imorgon, sedan stannar jag där en natt och flyger hem igen på fredag.
Hittade några av bilderna jag gjorde i Tyskland för ett tag sen för Maxi magazine på Mega models hemsida. Hade nästan glömt bort dem.
Godnatt.

Backstage

Kategori: Modellandet

Igår hittade mamma några backstage bilder från när vi var på Gotland och plåtade Franska Glamour. Bilderna tror jag ska komma ut nu i november och december!

Benetton

Kategori: Modellandet

För några veckor sedan var jag i Stockholm och jobbade för Undercolors of Benetton. Det var fyra dagars jobb då vi gjorde blandat kampanj och katalog bilder för både deras underkläder och badkläder. Det var en väldigt rolig plåtning eftersom vi var flera modeller, vi hade gosedjur, badbollar, ananaser och allt möjligt med på bild. Ena dagen kom till och med 6 små kattungar till studion som skulle vara med på några av bilderna. Vi var fyra modeller, varav jag och en tjej från Prag var med alla dagar och en tjej från Brasilien och en svensk kille var med två av dagarna. Tyckte bilderna blev riktigt roliga och de ska komma ut någon gång i februari om jag inte minns helt fel.
En av frisyrerna (som gjorde fruktansvärt ont)