modellblogg

shopping...

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag för asos igen och idag har jag bara sovit länge och sedan shoppat lite. Har köpt smink, nyårsklänning, lite julklappar och en annan present. kulkul! Dock verkar det som om jag inte har något att göra i morgon heller.. Så vi får se vad jag gör med den dagen. Borde väl inte ha fler shoppingdagar nu. Det kostar pengar och tar plats i resväskan...
Om jag åker hem i helgen eller stannar och jobbar i nästa vecka också vet jag inte än.
Däremot verkar det som om jag ska till Tunisien i början på december och göra ett tidningsjobb! Och kanske även till Arizona efter det! Spännande!
asos...

JUL?

Kategori: Allmänt

Det är redan en massa julpynt överallt i London. Och helt plötsligt kommer det snö från ingenstans. Förstår ingenting. Men när man tänker efter så är det ju snart, bara jag som inte riktgit hänger med. Jag har i alla fall inte gjort mycket alls i helgen. Sovit länge och varit på stan och i en galleria och shoppat lite... Idag hade jag tänk se väldscuphoppningen på svtplay, men det går ju inte när man inte är i Sverige, typiskt...
Jag hoppas jag har lite jobb i nästa vecka. Det får vi se i morgon!
God jul, typ!

filminspelning...

Kategori: Allmänt

Idag fick jag äntligen sovmorgon! Och när jag tittade ut genom fönstret som är precis intill sängen såg jag en massa folk, filmkameror, mikrofoner och annan utrustning. På en skylt stod det att de spelade in filmen "About time". Som visst ska komma ut nästa år.
Men nu vet jag dock inte riktigt vad jag ska hitta på. Ingenting på schemat idag. Jag får kanske åka in och gå på stan. Är alltid så sen med att handla julklappar så det kanske man borde börja fundera på...
Ha en bra dag!
 

damernas...

Kategori: Modellandet

Mamma skickade några bilder från nya Damernas värld som vi hade fått hem. Det plåtade jag i Stockholm för ett tag sen! Då jag hade en bruten tå...                                                                  

Flyttat!

Kategori: Allmänt

Trött och förkyld... Men ändå väldigt glad eftersom jag fick flytta till en annan lägenhet igårkväll. Den är så mycket bättre och mysigare. Skönt! Dessutom bor här en hund :)
Jag har jobbat hela tisdagen, onsdagen och idag, torsdag, på förmiddagen. Sen har jag ingen aning om hur resten av veckan eller nästa vecka ser ut. Hade dock varit skönt med en sovmorgon. Vi får se!

London...

Kategori: Allmänt

Framme i London! Det tog ett tag innan jag kom fram hit jag skulle bo. Först hittade chauffören inte rätt och sen var det inte någon hemma som kunde öppna. Då fick vi ringa runt och tillslut fick vi då köra och hämta nycklarna av han som ägde lägenheten som var någon helt annanstans... Sen åkte vi tillbaka igen och äntligen kunde jag komma in. Då möttes jag av det här...? Detta är nog det mest sunkiga och äckligaste stället jag varit på. Jag kommer inte våga röra köket och för att inte tala om badrummet... Här bor en annan modell som i alla fall var trevlig. Hon hade försökt städa här men dammsugaren fungerade inte. Dessutom har jag inte fått någon duschandduk.. 
Det förra stället jag bodde på var ju så fint... men men. Får väl se om jag kan flytta, annars får jag försöka vara ute på annat och vara här så lite som möjligt. Jag ska jobba både i morgon, på onsdag och på torsdag! Så det är ju bra! 
 
 

rubrik

Kategori: Modellandet

Jag sitter hemma och tar hand om min stackars hund som opererades i förrgår...
Och jag fick nyss en option i Finland för Stockmann på måndag. Om den blir av skulle jag i så fall åka därifrån direkt till London. Då kom jag på att bilderna jag gjorde sist jag var i Finland borde kommit ut. Och här är några av dem!                                                          
                                                                                              
När vi plåtade den sista bilden kommer jag ihåg att vi sa att det såg ut som om jag var på väg att knivhugga killen de skulle lägga in bredvid. Men de la honom lite längre ner... som tur var. haha
 

praktik?

Kategori: Allmänt

Förra veckan var vi uppe i Stockholm och hälsade på bror. Mysigt! Jag passade även på att "provjobba" i ett stall där jag har lite funderingar på att göra praktik. Där var riktigt, riktigt fint och det hade varit väldigt roligt och lärorikt, men jag hade inte kunnat jobba så mycket undertiden... Jag har inte bestämt mig än om jag vill göra det eller om jag ska satsa på att jobba på med modellandet. Vad jag vet är i alla fall att jag ska läsa en distanskurs i hästkunskap, vilket jag kom på och sökte in till väldigt impulsivt och i sista stund. Den börjar i alla fall i februari och det ska bli väldigt kul!
Sen verkar det som om det blir att åka tillbaka till London på måndag i några veckor!    
Godnatt!