modellblogg

Svar på kommentar!

Kategori: Allmänt

Hej Hanna, vilken fin och bra blogg du har! Jag blev precis "signad" av en modellagentur och tycker verkligen att din blogg är jätte inspirerande! Vilken agentur har du? Jag har även fyra hästar som jag tävlar på elit nivå och jag ska hoppa på horse show, fast det är på torsdagen, hade vart jätte kul att träffa dig!
  • Hej! Vad kul, tack så mycket! I Sverige är det Stockholmsgruppen och sedan är det IMG models i London, Paris och Milano än så länge. Då får jag önska lycka till med både tävlingen och modellandet! :)

Julklapp?

Kategori: Allmänt

Ja tack!

Smink...

Kategori: Allmänt

Kollade igenom lite bilder på datorn och hittade några jag tagit efter jobb när jag haft kvar sminket (brukar oftast ta bort det direkt i studion) Lite kul att se dock! Och lite kul att jag på nästan alla ligger eller i alla fall sitter i sängen, men det är fan i mej det första man gör när man kommer hem efter ett jobb... haha

Nu ska jag svida om från träningskläder till ridkläder inför kvällens ridlektion!

Göteborg Horse Show!

Kategori: Allmänt

Precis bokat biljetter till Göteborg Horse Show till mig och mamma. Det ska bli riktigt kul! Lite dumt av mig att inte tänka på att platserna ganska snabbt försvinner bara... men vi fick väl helt okej platser tror jag. Vi kommer vara där lördagen och söndagen. Och förhoppningsvis ska vi också hinna med lite shopping, både på stan och på den stora mässan :)
Kanske ingen jätte passande bild till inlägget, bortsett från hästen. Men ville göra inlägget åtminstone lite mer lämpligt till min så kallade modellblogg.
Det är förresten en bild från Cosmopolitan som vi plåtade i Costa Rica!

JULJULJUL

Kategori: Modellandet

Haha! Hittade precis en bild jag plåtade i Tyskland för ganska längesen. Kändes lite konstigt att stå med tomtebloss, en massa julklappar och julpynt då. Men nu börjar det ju faktiskt närma sig!
Och oj vilket skratt jag fick till på den här bilden... haha

Svar på fråga!

Kategori: Allmänt

Hej! Älskar verkligen din blogg! Kan du tippsa om några andra modellbloggar, eller några du brukar läsa? Mvh Lisa :-)
Svar: Vad roligt! Tack så mycket! Faktiskt så läser jag inte så väldigt mycket bloggar. Bortsett från lite hästbloggar jag tittar in på ibland, så händer det att jag läser några andra svenska modellers bloggar. Alltid kul att få veta vad de andra sysslar med!
Det händer även att jag kikar in på Elin Klings blogg!
Godnatt :)

Igår...

Kategori: Hästar

Igår kväll blev det en väldigt mysig barbacka runda med Telli! Men oj vad snabbt det blir mörkt nu.. och då tyckte till och med Telli att allt blev lite läskigare än vanligt, så vi fick skynda oss hem innan det blev helt mörkt.
I kväll blir det träning och sen ska jag träffa lite kompisar :)

Hemma!

Kategori: Modellandet

Igår kom jag hem från Sydafrika. Det blev sammanlagt en ca 19 timmars resa från att jag lämnade huset tills jag var hemma... Jobbet gick bra. Dock var det så fruktansvärt kallt, framförallt första dagen vi plåtade. Så jag fick stå i sommarkläder ute i blåsten och frysa som bara den, men som tur är så syns det inte på bilderna att jag skakar och har fått utslag på armarna från kylan...
Huset vi bodde i var väldigt fint! Havet låg precis nedanför och här fick jag se två valar, en säl och lysande neongröna vågor i mörkret :)

Framme!

Kategori: Allmänt

Kom äntligen fram till Sydafrika för några timmar sen! Flygresan var inte särskiljt rolig.. O nu är jag väldigt trött, men här är ju så fint och varmt och skönt så lite piggare blev man ju allt! Det är ett nästan helt svenskt team och vi bor i ett jätte fint hus vid havet! Idag blir det bara att ta det lugnt och i morgon ska vi dra igång och jobba!