modellblogg

Bilder från Guldknappen!

Kategori: Modellandet

På Guldknappen!

Kategori: Modellandet

Sitter just nu på nordiska museet i Stockholm och väntar på att guldknappengalan ska börja. Det är samma visning som igår, får bara hoppas att skon sitter bättre idag... Har lite bilder att lägga upp imorgon när jag kommer hem! :)

Hittade några...

Kategori: Modellandet

Hittade några nya bilder från modeveckan i Berlin! I morgon flyger jag till Stockholm för att gå Guldknappen galan på torsdag och fredag! Vilket ska bli väldigt kul :)

Pablo Ramirez

Kategori: Modellandet

Pablo Ramirez visningen går att se här!

Stockholm fashion week

Kategori: Modellandet

Gårdagen började med att jag tog mig till Nobis hotell där Dagmar visningen skulle vara. Efter mer än massor av timmars väntan var det äntligen dags för själva visningen, som var väldigt fin med Sahara hotnights som spelade live. Hittade några backstage bilder på rodeo.





Därefter fick jag skynda mig till mercedes-benz tältet för att gå Ramirez visningen. Tyvärr tog jag inga bilder därifrån då det blev ganska stressigt och de skulle i sista stund göra om mitt smink och hår.

Stockholm!

Kategori: Modellandet

Igår kväll åkte jag till Stockholm och sov på hotell i natt. Idag har jag plåtat jag för H&M life och vi var klara redan halv tre ungefär, vilket var väldigt skönt! Och nu är jag hemma igen. Nästa vecka är det Stockholms modevecka då jag gissar att jag kommer stanna lite längre. Men det brukar vara ganska roligt :)
Den här bilden var också i Vogue Hellas tidningen, dock vet jag inte vad det står och om den hörde ihop med storyn eller vad det är.

VOGUE HELLAS

Kategori: Modellandet

Nu har redan storyn vi plåtade för inte alls längesedan på ön Syros i Grekland kommit ut! Det var ju då jag inte fick mitt bagage förrän på väg hem igen och jag fick gå runt och svettas i jeans. Jag var även fruktansvärt förkyld och nös och fick snyta mig hela tiden mellan bilderna. Tror jag även hade feber och mådde inte alls bra, men det syns som tur är inte på bilderna ;)