modellblogg

Hugo Boss

Kategori: Modellandet

Nu har bilderna jag gjorde i Tyskland för Hugo Boss, precis innan jag åkte till Paris, kommit ut på deras hemsida. Det är Hugo Boss Orange jag gjorde och jag kommer ihåg att jag tyckte deras kläder var ganska fina!

Mer Benetton

Kategori: Modellandet

Hittade lite fler bilder från Benetton kampanjen på min agenturs hemsida!
I morgon åker jag och tjejerna till Göteborg för att fira Fannys 18års dag. Ska bli riktigt kul !

Costa Rica

Kategori: Modellandet

Pratade precis med min agentur och de sa att jag var bokan till jobbet på Costa Rica nästa söndag. Tyvärr fick jag säga nej till Stockholms modevecka eftersom jobbet på Costa Rica är i två veckor, och det hade blivit lite väl mycket att först vara några dagar i Stockholm också. Men det är i alla fall svenska Cosmopolitan som ska plåtas på Costa Rica så det är förmodligen samma team jag tidigare varit i Sydafrika med. Det ska bli riktigt skönt med lite värme, men samtidigt kommer jag missa en hel del i skolan och jag missar också mörkerkörningen...

REVIEW

Kategori: Modellandet

Hittade jobbet jag gjorde i Berlin för ett tag sedan på Reviews hemsida. Första dagen var vi i studion och hoppade på studsmatta bl.a.(Det jobbet kommer snart), och andra dagen var vi här på ett tropikarium. Det var då mitt flyg blev inställt och jag var tvungen att stanna på flyghotellet en extra natt... Där fanns också en lite rolig film från plåtningen som man kan se här.

Deichmann

Kategori: Modellandet


Hittade en bild på Deichmanns hemsida som jag gjorde i Tyskland för ett tag sen. Ingen vidare bild kanske. Men får se om det kommer någon mer.

Jag vill ha en häst...

Kategori: Allmänt

...för er som inte visste

Visningen

Kategori: Modellandet

Här kan man se "nominerade designers-visningen" från ELLE-galan.

ELLE galan

Kategori: Modellandet

I fredags åkte jag med tåg upp till Stockholm för att gå ELLE galan. Kul kul! Jag gick för Rodebjer som utsågs till "årets svenska designer". Efter det åkte jag till min bror och sov där en natt och sedan var det hem igen på lördagen.

BENETTON

Kategori: Modellandet

Kom plötsligt på att Benetton jobbet jag gjorde i Stockholm för ett tag sedan snart borde komma ut. Så jag hittade några "Preview" bilder på hemsidan!

OK

Kategori: Modellandet

Fick faktiskt hem tidningen idag, som vi plåtade till i Berlin i den gamla fabriken för ett tag sen. Alltid kul att få se resultatet i tidningen. I morgon börjar skolan igen...

Dagens plåtning

Kategori: Modellandet

Då var man i Madrid!
Idag har vi verkligen jobbat på. Det var ca 25 outfits som skulle plåtas till lookbooken. Vi var på ett jätte tjusigt hotell från ungefär kl 9 i morse till 8 på kvällen, o då har vi verkligen plåtat heeela tiden. Jag tycker faktiskt bilderna var lite roligare än vad lookbook-bilder brukar vara, tycker dem blev bra!

Spanien i morgon

Kategori: Allmänt

Då blir det Spanien och Madrid i morgon. Jag som hade tänkt stanna hemma tills det blivit vår. Förhoppningsvis ska det inte vara några problem med snöstormar och förseningar och sånt. Jag ska göra en Lookbook för något spanskt märke och kommer tillbaka på lördag. Sedan börjar snart skolan igen... O efter en vecka är det dags för Berlins modevecka. Det är ganska mycket just nu med jobb, skola, hästar och körkort. Förhoppningsvis blir jag snart klar med körkortet, och med skolan för den delen med! :)
Jag och min sköthäst för några dagar sen. Han är mycket bra sysselsättning och lärare medan jag väntar på att kunna köpa en egen!