modellblogg

Hemma!

Kategori: Allmänt

Kom hem igår efter två underbara veckor på Gran Canaria. Saknar det redan...

Bilder...

Kategori: Modellandet

Här kommer lite blandade bilder från visningarna i Barcelona!

11 Maj

Kategori: Modellandet

Idag har jag gjort min sista visning och i morgon flyger jag hem igen. Kl 07.45 blir jag hämtad närmare bestämt. Så nu ska jag snart gå och lägga mig här i lägenheten som jag fick flytta till idag.
Har inte hittat några bilder från visningen idag än. Här är i alla fall en från igår. Några sekunder efter detta så rycker jag av klänningen och har ett linne och byxor under haha!
Godnatt!

Easy Living

Kategori: Modellandet

För några dagar sen kom nya bilder ut som jag plåtade för tidningen Easy Living, i London.
Photographer: Tina Luther
Editor: Sasha Barrie

Dag 3

Kategori: Modellandet

Idag gick jag som sagt tre visningar. Varar i en av dem var det två olika desigers. Vilket innebar skynda, skynda och byta kläder, smink och hår innan vi skulle in igen. Första delan av visningen gick bra. Men andra halvan kändes väl sådär. Ingen hade koll på någonting och plötsligt skulle jag ha några skor jag aldrig testat förut och självklart var de alldeles för stora. När jag då försökte få fram lite tejp, för att försöka undvika att tappa skorna, så var det ingen som riktigt förstod eller visste var det fanns... Nåja. Det gick bra ändå. Tappade inte en enda sko :)
Har haft minst 8 olika klänningar på mig idag och har hittat två på bild än så länge!
I morgon har jag en sista visning kvar och på lördag flyger jag hem igen. I morgon måste jag dock lämna hotellet då det var fullt, och bo någon annanstans sista natten.
Godnatt godnatt!

Dag 2

Kategori: Modellandet

Idag har varit en bra dag! Jag har gått två fina visningar och haft jätte fina klänningar och bra skor (!). På den sista visningen kom min kompis och hennes mamma, som är här på semester, och kollade. Kul! Sen gick vi ut och åt och nu ska jag ta en dusch och göra mig klar för i morgon. Då väntar tre visningar.
Godnatt!

Dagens...

Kategori: Modellandet

Då är första visningen avklarad på "Bridal week". Jag har alltså bara fått testa massa långa, fina bröllopsklänningar hela dagen. Men även obekväma skor... Jag märkte idag att det första jag gör när jag kommer på en fitting är att lokalisera skorna och se om det verkar fruktansvärt eller helt okej. Pumps funkar inte till mina fötter, och inte heller omänskligt höga skor... Redan efter en visning har jag massor av blåsor och jätte ömma fötter. Känns ju något onödigt, tycker jag, då förmodligen ingen ens ser skorna då det bara är långa långklänningar... jaja. Nu ska jag ta en dusch och imorgon har jag tre visningar på schemat!
Godnatt!

På väg...

Kategori: Allmänt

Idag ringde klockan 03.50... Kl 5 gick bussen till Ängelholm och nu sitter jag på tåget på väg till Kastrup. 8.45 går planet till Barcelona, så något omständligt är det att ta sig till flygplatsen. Men nu ska jag sova lite och när jag är framme ska jag direkt på fitting och i morgon börjar visningarna som jag har förstått det.

3 MAJ

Kategori: Allmänt

Förlåt igen för dålig uppdatering... Jag försökte mobilblogga häromdagen när jag var i Lund men det fungerade inte. Vi var i alla fall där och firade Valborg och det var jättefint väder och mycket trevligt!

Jag kommer vara borta nästan hela Maj. På måndag åker jag till Barcelona för att gå lite visningar och stannar till den 11e eller 12e. Därefter ska jag på en efterlängtad solsemester med min kompis i två veckor :)
Fin bild på mig och Telli från igår!