modellblogg

Torsdag

Kategori: Modellandet

Efter tre dagars jobb och ganska lite sömn var det riktigt skönt att få sova ut idag! Hade bara två castingar, varav den ena kändes lite fånig haha. Det var till en Tv reklam och vi skulle testa göra scenen medans de filmade. Vi skulle spela vetenskapsmän och få fram den här "nya produkten", och såklart le väldigt mycket mot varandra! Känns inte som det finns någon risk att jag får jobbet, haha. 
Dessutom har det varit riktigt jäkla varmt idag! och soligt! Men såklart ska det regna i morgon...
Då ska jag jobba för Asos igen, men bara på förmiddagen, och därefter har jag en casting. Nu ska jag försöka allt vad jag kan att komma i säng i tid!
Godnatt!
Hade ingen passande bild. Detta är från "lookbook videon" jag gjorde i Paris sist jag var där...

jobbajobba

Kategori: Modellandet

Plåtat hela dagen, och det visade sig att det ska jag även göra i morgon! Så en dag till med jobb för Asos. Kul!

Finska ELLE...

Kategori: Modellandet

Igår åkte jag till Finland, vilket var första gången för mig! Idag har vi plåtat hela dagen, både en story och något slags omslag. Nu är jag tillbaka i London igen och bor i en annan lägenhet i natt och i morgon flyttar jag tillbaka till den jag bodde i förut! I morgon ska jag som sagt jobba för ASOS och jag ska vara där kl 9. Dock vet jag knappt var jag är, om jag kommer hitta till tunnelbanan och så måste jag släpa på allt mitt bagage... Tror jag borde sova nu så jag kan komma upp i tid! 
Natti natti!
 

MYS

Kategori: Allmänt

Härligt att vara hemma! Har fått träffa bror och hans tjej, och vovven såklart,  firat pappa och varit ute på äventyr i sommarvädret. I morgon är det midsommar vilket kommer bli kuuul! Sen blir det utgång och hästtävling och en massa roligt innan jag åker igen på söndag. Ska nämligen till Finland och plåta för ELLE på måndag och på kvällen åker jag tillbaka till London. Där ska jag jobba för ASOS på tisdagen och sen får vi se vad som händer!
Nu ska jag sova och jag bara hoppas att alla har fel och att det kommer vara lika fint väder i morgon som det varit idag!

har man tråkigt så har man

Kategori: Allmänt

Ja jag är lite uttråkad just nu.. Idag har jag bara haft en casting och jag har fortfarande inte fått veta om jag har något i morgon. Annars får jag väl ägna dagen åt att packa och kanske ta ännu en shopping dag, även fast jag egentligen inte borde...
Det ska bli väldigt skönt att komma hem nu faktiskt. Härligt att fira midsommar och få träffa alla innan jag åker tillbaka igen. Nu, lite sent men dock, ska jag gå ner o tillaga en liten snabb middag och sen får jag väl se om något roligt händer hehe..
Godnatt!

Dagens jobb...

Kategori: Modellandet

Idag har jag gjort en tidningsplåtning och har jobbat hela dagen, från 8.00 till 20.00. Vi plåtade inne i stan och det var riktigt kul. Tydligen ska tidningen komma ut redan första juli och jag tror bilderna blev ganska häftiga! Tyvärr hann och kunde jag inte ta några bilder... Men som sagt kommer de riktiga ut snart!
Nu är jag trött.
Godnatt!

lördag

Kategori: Allmänt

Sovmorgon, fint väder, pelikaner, mycket folk, starbucks, ekorrar, försök till shopping, ja, det var min dag, typ. Ganska mysig faktiskt. Funderar bara på vad tusan man ska hitta på i morgon. Nu tänker jag i alla fall fortsätta min lördagskväll med att hänga på hästnet. Godnatt!

8 JUNI

Kategori: Allmänt

Idag har varit en ganska lugn och skön dag! Hade bara två castingar. Så jag har även fixat en brittisk telefon, en mycket rosa sådan dessutom! Sen har jag även hunnit shoppa lite. Och vädret har varit åtminstone lite bättre!
Det verkar som om jag är ledig både i morgon och på söndag. Hade i så fall tänkt vara lite turist och förmodligen blir det lite mer shopping, men jag ska även passa på att sova ut lite.
Till sist får jag säga grattis till alla hemma i Båstad som tog studenten idag!

Idag

Kategori: Allmänt

Har inte så mycket att skriva egentligen. Men kan i alla fall sammanfatta min dag med att jag först sov ganska dåligt. Har haft 5 olika gosees och castingar idag. Jag har sprungit runt i ösregn och försökt hitta, gått lite fel, blivit blöt och frusit. Nu är jag jätte trött och vill bara sova! Måste dock ta en dusch och sen borde jag även kolla upp vart jag ska i morgon.
Godnatt!

Framme!

Kategori: Allmänt

Jag är framme i London och bor i ett jättefint rum i en lägenhet. Det är två personer som bor här och just nu en anna modell, och även två fina hundar! Har nu packat upp, fixat tunnelbanekort, tagit ut pengar och handlat lite mat. I morgon ska jag vara på agenturen klockan 10 och sen får jag väl se vad som väntar.
Godnatt!
Bilden från tågresan som inte ville läggas upp i förra inlägget

På tåget...

Kategori: Allmänt

Snart framme på Kastrup! Och vid fyra ska jag landa i London. Hoppas bara jag överlever hela resan. Jag flög nämligen av hästen TVÅ gånger igår, så jag är något öm o ryggen... Trodde även jag skulle få en riktig fläskläpp, men som tur var syns det inte så mycket! Inte så kul när man ska iväg och jobba direkt.
Kan bara hoppas att jag har internet i lägenheten!

London...

Kategori: Allmänt

I lördags var det 20-års fest och senare på kvällen drog vi ut och hade faktiskt riktigt kul!
På onsdag åker jag till London vilket jag dock inte är så jätte sugen på. Jag kommer vara där i två veckor, åka hem några dagar över midsommar, ladda om, och sedan åka tillbaks igen.
I morgon får jag helt enkelt packa allt och förhoppningsvis får jag även veta hur jag kommer bo.
Jag och Anna på Pepes i Lördags