modellblogg

Göteborg...

Kategori: Hästar

Jag och Anna har haft två riktigt bra dagar i Göteborg och på Horse show! Galet spännande var det emellanåt...


each x other

Kategori: Modellandet

Hittade en liten film från lookbook "plåtningen" jag gjorde för each other, när jag var i Paris. Det ska tydligen komma mer men här är en liten "teaser"...

London

Kategori: Modellandet

I torsdags fick jag veta att jag skulle flyga till London några timmar senare samma dag. Detta är väl en av nackdelarna med mitt jobb... Att man aldrig kan planera och att man kan få veta i sista stund att man ska iväg någonstans. Så det blev att packa snabbt och åka iväg för att göra en tidningsplåtning där igår. Idag ringde klockan 03.20 då jag skulle åka tillbaka till flygplatsen... Så idag har jag mest bara sovit hela dagen.

bilder...

Kategori: Modellandet

Hittade några bilder som vi plåtade i Sydafrika för Peter Hahn. Då det var så galet kallt och jag skulle stå i fula sommarkläder och frysa. Det blåste, och regnade och solen var inte framme så mycket... På bilderna ser det ju dock riktigt härlgit ut :)

Schweiz

Kategori: Modellandet

Igår var vi högt uppe i bergen och plåtade i 25 minusgrader... Det var ganska kallt. Som tur var så var vi i en varm stuga mellan alla bilderna och varje bild gick ganska snabbt, men att stå i kjol och skjorta utan handskar och mössa var inte så skönt kan jag säga. Det var i alla fall väldigt vackert där!
I morse blev vi hämtade klockan 8 och då var det bara tre timmars bilresa till flygplatsen, sen ytterligare några timmar innan jag var i Köpenhamn, lite tågförseningar och sedan ca 2 timmars tågresa. Nu är det i alla fall riktigt skönt att vara hemma :)

Packar...

Kategori: Modellandet

Håller på att packa resväskan och städa min lilla lägenhet. I morgon ska jag gå upp tidigt, gå på min sista gosee och sen blir jag hämtad 12.30 för att åka till flygplatsen och flyga till Schweiz! När jag väl har landat blir det en 3 timmar lång bilresa för att komma till hotellet där hela teamet ska bo! Sen blir det som sagt plåtning på lördag. Sen får jag förhoppningsvis komma heeeem på söndag och träffa mina saknade vänner, min Elza och jag vill rida nu!!! Men nu måste jag som sagt strategist försöka få ner allt i min resväska och diska undan allt.
Sen ska jag sova!
Godnatt!
Hittade en bild från Berlin backstage på Kilian Kerner visningen. Någonting måste ha varit väldigt kul... Eller så gör det ont när han sätter in nålen, kan inte riktigt säga vilket. haha

1 Februari

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft lite sovmorgon och tagit en sväng ut på stan i det fina vädret! Min första gosee idag är klockan 14 och så nu ska jag snart ge mig iväg. Sen har jag bara i morgon kvar i Paris och på fredag åker jag till Schweiz för att göra en plåtning där på lördag! Sen får vi se om jag kan få komma hem efter det, eller om jag ska en snabbis till London först.
Nu ska jag dra ner till Metron i alla fall!
Igår var det också soligt och fint! Det blir väldigt mycket roligare att springa runt på stan då än om det regnar som det gjorde de första dagarna...