modellblogg

...

Kategori: Allmänt

Jag hittade ännu en bild från pålningen för Stylist magazine!
Dessutom har jag börjat fundera på var tusan man ska ta sig till här i livet... haha. Modellandet kan jag ju inte hålla på med i all evighet, och det vill jag inte heller. Jag har sökt några kurser och utbildningar mest för att se om jag kommer in och för att få veta vad som finns. Kunde gärna tänka mig att läsa något på distans och kunna jobba samtidigt. Annars får jag satsa lite på modellandet ett tag. Mitt jobb kommer jag ju sluta med någon gång, men det skulle vara svårt att ta beslutet att sluta helt. Vi får helt enkelt se vad som händer!
 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen med min nybadade hund!
Godnatt!

Stylist Magazine

Kategori: Modellandet

Idag fick jag bilderna jag plåtade sist jag var i London. Det är för tidingen Stylist Magazine som är ute nu. Jag gillar bilderna väldigt mycket faktiskt! Här är inlägget jag skrev om själva jobbet.
 
 

Stockholm!

Kategori: Allmänt

Fick veta lite tidigare idag att jag ska till Stockholm i morgon och plåta för Damernas värld. Jag åker upp väldigt tidigt och jobbar hela dagen i morgon och sen åker jag hem igen på torsdag. Det var väldigt längesen jag jobbade för en svensk tidning, så det ska bli kul!
Hoppas bara det är snälla skor, eftersom jag lyckades bryta tån när jag var i London...