modellblogg

Sydafrika

Kategori: Allmänt

I morgonkväll flyger jag till Kapstaden! Det blir min fjärde gång! Jag gillar Sydafrika jätte mycket, men jag ser dock inte alls fram emot den långa flygresan... Och inte nog med det, utan jag stannar bara i tre dagar (två dagars jobb), och sedan blir det samma långa, jobbiga flygresa hem igen... Men jag flyger i alla fall på natten så jag får hoppas jag kan sova lite! Nu ska jag lägga över lite filmer och skoj på Ipaden som jag kan underhålla mig med på planet! Kommer hem igen på lördag!
Gammal bild från ett av mina allra första jobb, plåtat i Sydafrika

Blandade bilder

Kategori: Modellandet

Här kommer lite bandade bilder som jag själv är nöjd med! Några har jag redan lagt upp på bloggen innan och vissa har jag nog aldrig visat här.
Sisley kampanj plåtat i Kapstaden, Sydafrika
Cover, plåtat i Köpenhamn
Amica, plåtat i London
Cosmopolitan, plåtat i Åhus
Grazia, plåtat i Paris
Annabelle, plåtat i Schweiz
Franska glamour, plåtat på Fårö på Gotland
Franska Glamour, plåtat på Fårö på Gotland
Cosmopolitan, plåtat i Santa Teresa, Costa Rica
Marie Claire, plåtat i Aten
Hoss Intropia, plåtat i Madrid
Vogue Hellas, plåtat på Syros i Grekland

Ge hit en häst!

Kategori: Hästar

Har inte blivit så mycket bloggande på sistone eftersom jag väl inte haft så mycket att blogga om... Idag har jag i alla fall tränat och sen varit i stallet. Har inte så mycket annat än hästar i huvudet just nu, jag vill också ha en egen häst. Egentligen har jag det helt perfekt just nu då jag rider väldigt mycket och hjälper till lite överallt men utan att behöva ta hela ansvaret. Men kan ändå inte låta bli att vilja ha en egen.. Jag vill också ut och tävla, träna och åka och köpa borstar och täcken... haha.
Bild från idag på fina Telli (och hönsen) innan vi drog ut och galopperade i vattenpölarna!

Jag och fina Elfen som jag ridit en del på sistone!

I Studion

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i Studion! Vi är fem tjejer så det blir att sitta och vänta en del. Och alla går runt i knallblåa dräkter... Haha. Men det verkar gå ganska snabbt så tror inte vi kommer hålla på så länge ;) Jag flyger hem ikväll igen, men jag kanske hinner göra något om vi är klara lite tidigt!

Nu ska mitt hår ändras lite!

Backstage

Kategori: Modellandet

Fick lite backstagebilder från plåtningen jag gjorde i Grekland för Vogue Hellas!

Måndag

Kategori: Modellandet

Idag har jag inte gjort mycket alls.. varit ute och gått och umgåtts lite med min käre bror :) I morgon har jag inte heller så mycket på gång, jag ska i alla fall till stallet och rida lite! Men på fredag, eller kanske torsdag, drar jag till Stockholm för att plåta något för H&M och efter det blir det kanske Los Angeles eller Tyskland. Hoppas på LA så klart!
Bild från Hoss Intropia

H&M Life

Kategori: Modellandet

Här är bilderna jag plåtade för ett tag sen i Stockholm, för H&M Life.