modellblogg

Idag blev jag hästägare!

Kategori: Hästar

Ja. det är nog faktiskt sant. Jag har inte riktigt förstått det än. Men klockan tio i förmiddags kom hon. Stella. Jag har köpt min första häst, äntligen! Vilket är väldigt roligt och spännande men också väldigt nervöst och lite småläskigt. Var i stallet mellan 9.30-18 idag och hade väldigt svårt att gå därifrån. Hade gärna haft en övervakningskamera så jag kunde hålla koll på henne hemmifrån haha... Jag får ta lite "mammaledigt" från jobb ett litet tag så att jag kommer in i det hela och får lite koll på allt. Sedan kommer jag försöka hitta några medryttare som kan hjälpa mig när jag är iväg och jobbar. 
Nu är jag trött och ska snart försöka sova så att jag orkar ta mig upp tidigt i morgon för att åka till stallet och min(!) häst :)
 
Min fina Stella...
 

Woman magazine

Kategori: Modellandet

Den andra storyn vi gjorde i Tunisien har kommit ut! Här är några av bilderna...
 
 

Visningarna...

Kategori: Modellandet

Igår kom jag hem från Barcelona! Det har varit några roliga och lite stressiga dagar fyllda med massa visningar. I torsdags hade jag 5 visningar och jobbade verkligen hela dagen, från morgon till sen kväll... I fredags var jag klar på eftermiddagen och eftersom jag bokade om mitt flyg till lördagen istället hann jag ta en liten sväng ner till hamnen och stranden också! Mysigt. Och när jag kom hem så var det sommar även här :) Här kommer en massa blandade bilder från några av visningarna!                                                                            
 

 
 
 
 
 

Barcelona Bridal Week

Kategori: Modellandet

I måndags kom jag hit till Barcelona och hade en fitting på kvällen och även igår hade jag några fittings. På vägen hit kom jag på att jag hade glömt min Iphoneladdare hemma. Ja på riktgit! Köpte en ny på Kastrup och tänkte att det hela var löst. När jag väl kom till lägenheten ganska sent på kvällen och mobilen hade 3 % kvar så funkade inte sladden. Det kom ingen strömm. Telefonen fortsätte att vara död. Jag visste inte vart jag var, vart jag skulle dagen efter eller hur jag skulle ta mig dit. Jag kunde inte heller ringa någon eller ställa en väckarklocka. Jag lyckades som tur var försöka förklara med hjälp av teckenspråk till min ryska rumskompis att hon skulle väcka mig morgonen efter. Och jag lyckades även ta mig till jobbet till slut. På vägen hem åkte jag en omväg in till stan och chansade på att jag antingen skulle hitta en sladd eller en ny telefon.. Jag har nog aldrig blivit så glad av att se en Apple butik. Så nu lever alltså min Iphone igen och så även jag. Och det blev en väldigt lång historia om min Iphonesladd... 
I vilket fall så har jag gått två visningar idag och har några imorgon och en på fredag morgon innan jag flyger hem igen.
 
Här kommer lite bilder från idag...
Blev lite chockad när jag gick förbi mig själv på stan...
Låg ute i solen mellan visningarna...