modellblogg

BERLIN

Kategori: Modellandet

I lördags åkte jag till Berlin för att jobba. Jag åkte på eftermiddagen till Kastrup och flög därifrån till Frankfurt. Planet därifrån var försenat men tillslut kom jag fram till Berlin och var på hotellet vid 01.00. De flesta av teamet bodde på samma hotell så vi träffades vid frukosten och åkte sedan iväg till studion.
Det var sommarkläder och vi hoppade runt med en massa luftmadrasser och badleksaker. Vi fick även hoppa på studsmatta på några bilder! haha. Vi var fyra modeller, det var jag, en tjej till och två killar.
Igår var vi på ett trocikarium som låg utanför Berlin. Där fanns en massa ormar och spindlar, men som tur var skulle de inte vara med på bilderna. När vi var klara åkte jag tillsammans med två från teamet till flygplatsen för att flyga hem igen. Men då visar det sig att flyget är inställt.... Så fruktansvärt irriterande och tråkigt. Efter mycket väntan fick jag veta att jag då var tvungen att stanna kvar i Berlin en natt till och åkte istället hemåt i morse och var hemma vid två.

Franska Glamour

Kategori: Modellandet

usch, igår var jag inte hemma i Båstad förrän efter ett på kvällen... Vi blev klara på plåtningen redan vid två, och sen var det bara att vänta. Jag åkte en snabbis till agenturen och träffade dem och sen fick jag sitta på flygplatsen i en massa timmar. Men jag fick lite skolarbete gjort i alla fall!
IMG skickade den första storyn vi gjorde på Gotland i somras för franska Glamour!

ELLE FRANCE

Kategori: Modellandet

/>
Just nu befinner jag mig i Berlin för att göra ett jobb för en tysk skoaffär. På Kastrup innan idag hittade jag faktiskt Franska Elle med storyn jag gjorde när jag var i Paris i somras!
Nu måste jag försöka plugga lite innan jag ska sova eftersom jag kommer till Båstad i morgon 00.36 och har nationell redovisning i svenska morgonen efter...