modellblogg

München

Kategori: Allmänt

Har precis stått ute i solen och klippt hunden så nu är hon fin! Det är ganska svårt att sluta klippa dock, man blir andrig riktigt nöjd... Men nu var jag tvungen att packa klart det lilla jag ska ha med mig till München. Jag tar tåget till Kastrup lite efter fyra och kommer fram sent ikväll. Det jag ska göra är något jobb för Marc o polo imorgon på dan och sedan åker jag hem igen på kvällen.

Före:
Efter:

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hade riktigt roligt på träningen ikväll då jag red en ny häst som var jätte härlig. Verkligen min typ av häst! Väldigt pigg och väldigt kul att rida helt enkelt.

Imorgon tänkte jag dra med mig mamma till Halmstad för att hämta en ny ridhjälm och kanske fixa lite annat smått och gott. Efter det kör jag till Telli för att rida en runda i, förhoppningsvis, det soliga vädret :)
Det blev visst ett väldigt hästigt inlägg så därför få ni en inte-så-hästig-bild också:
Godnatt!

soooligt

Kategori: Allmänt

Verkar som om det inte blir något jobb denna veckan som jag trodde. Jag ska i alla fall till Tyskland på tisdag i nästa vecka. Fast det är ganska härligt att vara hemma när det är så fint väder! Var nyss på en liten runda med Elza och sen satt vi och solade oss lite i trädgården.
Och i kväll blir det träning igen med Anna ;)

jag lever!

Kategori: Allmänt

Har varit lite dåligt med uppdatering kanske man kan säga... Men jag har inte direkt haft så mycket att skiva om eftersom det har varit ganska lugnt nu under modevevckorna då jag inte har gjort dem. Förhoppningsvis ska det väl komma igång igen nu i nästa vecka.

Ja vad kan jag mer tala om... Har tränat och ridit en del de senaste dagarna och varit med hunden hos veterinären (hon mår toppen). Sen kan jag berätta att i förrgår var det ett år sedan jag tog mitt körkort, och när man tänker på det, är det är så grymt skönt att vara klar med det!
Var innan idag och tränade och nu sitter jag och kollar på hästhoppning på tv!
Godnatt!

Min lördag..

Kategori: Hästar

..har jag tillbringat i stallet och ute i det härliga vädret! Först red jag finaste och piggaste Elfen ute i solen och sedan åkte jag och Anna till nästa stall och tog en mysig runda med Telli! Såna här dagar finns det ingen tvekan om att man vill ha häst...